Kan Tyler, the Creator undgå et søgsmål med ny t-shirt? Tegner Hitlerskæg på Trump

Kan Tyler, the Creator undgå et søgsmål med ny t-shirt? Tegner Hitlerskæg på Trump

I nat klokken to kan du måske erhverve dig Golf Wangs seneste t-shirt, der skruer op for brandets og Odd Futures velkendte provokationsbarometer.

T-shirten, som Tyler, the Creator teasede i går aftes, udråber Donald Trump til USA’s næste præsident, hvilket i sig selv er kontroversielt nok, selv om der selvfølgelig står »We fucked up«. Men den store kontrovers og tikkende bombe under t-shirtens levetid er selvfølgelig, at Trump har fået påmalet et Hitler-lignende overskæg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TOMORROW; 5PM; GOLFWANG.COM @flognawmotors

Et billede slået op af Tyler The Creator (@feliciathegoat) den

Det skal blive spædende at se, om Trump reagerer eller efterhånden er blevet så vant til sammenligningen, at han er blevet immun.

For Golf Wang er selvfølgelig ikke de første, der er gået efter struben på Trump i takt med, at det ser mere og mere ud, som om han kan blive republikanernes præsidentkandidat – og ja, i sidste ende måske også amerikanernes næste præsident.

Louis C.K. og Saturday Night Live har før været ude i lignende sammenligninger, ligesom Sarah Silverman gik hele vejen og spillede en fornærmet Hitler, der var træt af, at Trump blev sammenlignet med ham.

Det er heller ikke første gang, at Tyler, der er udtalt Bernie Sanders-fan, har lavet fis med Donald Trump. Han har blandt andet lavet nedenstående photobomb tilbage i 2013.

Læs også: John Oliver fortsætter storoffensiven mod Donald Trump med nyt forrygende segment

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af