Tyler, the Creator laver sit første modeshow i L.A.: »Jeg vil vise dem en anderledes verden«

Tyler, the Creator laver sit første modeshow i L.A.: »Jeg vil vise dem en anderledes verden«
Tyler, the Creator i Golf Wangs FW15-lookbook

Odd Future-rapperen laver primært tøj, han selv har lyst til at gå i, når han designer til sit brand Golf Wang, siger han i et nyt miniinterview med Vogue. Men nu skal han lave sit første modeshow, når han sammen med Jeremy Scotts Moschino bliver en del af MADE’s første modemesse i juni i Los Angeles.

Moschino er hovedattraktionen på messen, hvor Scott flytter sin præsentation af SS17-herrekollektionen og Resort 2017-kvindekollektionen til den amerikanske vestkyst fra London, hvor han normalt viser.

Det er mere uventet, hvad vi kan forvente af Tyler og Golf Wang, men rapperen er klar på udfordringen.

»Jeg tænkte bare, hvorfor ikke? Hvorfor ikke prøve noget anderledes? Ikke alle i den øverste modeverden går kun i sort Saint Laurent og er super prætentiøse. Jeg vil vise dem en anderledes verden«, siger han til Vogue.

Fra Golf Wangs SS16-lookbook
Fra Golf Wangs SS16-lookbook

Tylers farverige designs, der læner sig op ad klassiske skatemærker som Supreme, er indtil videre primært blevet til caps, sweatshirts, t-shirts, shorts og sokker, der umiddelbart passer godt sammen med Jeremy Scotts bud på en sjov, popkulturel garderobe.

MADE indtager L.A. den 10. og 11. juni for første gang, mens messen har været en fast del af New Yorks modeuger siden 2009, hvor deres gratis showmuligheder har hjulpet mange nye designere med at få et udstillingsvindue.

Brands som Altuzarra og Public School har blandt andre fået deres start via MADE og tidligere i år viste mærker som Hood By Air, Gypsy Sports og Eckhaus Latta deres AW16-kollektioner i forbindelse med MADE.

Læs også: Kan Tyler, the Creator undgå et søgsmål med ny t-shirt? Tegner Hitlerskæg på Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af