Ashley Graham laver badetøj: »Det er virkelig svært at finde moderigtige badedragter til store piger«

Ashley Graham laver badetøj: »Det er virkelig svært at finde moderigtige badedragter til store piger«

Få har været så vigtige for at åbne modebilledet op for kvinder, der ikke lige kan klemme sig ned i en small, som den amerikanske model, og nu slår hun endnu et slag for et mere mangfoldigt og kropspositivt billede af verden med en ny badetøjskollektion til kvinder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
»Jeg ville have, at alle kvinder skulle føle, at de kunne bære en snørebikini«, siger Ashley Graham til The Huffington Post. »Vi lavede en med støtte nok til, at enhver kvinde kan bære den og stadig føle sig super sexet. Jeg elsker at være i en snørebikini. Det er en af mine yndlingsmodeller«.

Den nye kollektion er lavet i samarbejde med Swimsuits for All, som Graham har været model for igennem det seneste år. Hun er også en del af det kropsbevidste brands nye kampagne #MySwimBody.

ashleygraham_swimsuitsforall_1 
James Bond var en inspirationskilde for kampagnen, og bikinierne og badedragterne har også fået navne som Spy, Secret Agent Black, Stakeout og Intrigue.

»Men i stedet for at være en af Bond-pigerne, så er jeg James Bond, og jeg vil sparke røv i min smukke båd«, siger Graham i behind-the-scenes-videoen nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
Hun fortæller også, at hun blandt andet er vild med den asymmetriske badedragt Spy med de gennemsigtige netdetaljer.

»Det er festdragten. Jeg elsker den, fordi det er virkelig svært at finde moderigtige badedragter til store piger. Jeg ville gerne tilbyde alle aspekter af, hvad man har lyst til. Den er helt sort, luksuriøs, sexy«.

ashleygraham_swimsuitsforall_11 
Hun fremhæver også neoprenbadedragten med de mange lynlåse. Den minder hende om Halle Berry i James Bond, siger hun.

ashleygraham_swimsuitsforall_10 
Kollektionen er til salg nu. Badedragterne fås i de amerikanske størrelser fra 10-20, mens bikinierne går op til størrelse 24. Priserne starter på 525 kr., mens den dyreste er binikien med Swarovski-krystalkæderne til 2.600 kr.

Læs også: Ashley Graham fortæller om livet som plus-size-model – presset til at tabe sig

ashleygraham_swimsuitsforall_8 
ashleygraham_swimsuitsforall_5 
ashleygraham_swimsuitsforall_6 
ashleygraham_swimsuitsforall_produkt1ashleygraham_swimsuitsforall_produkt2ashleygraham_swimsuitsforall_produkt3ashleygraham_swimsuitsforall_produkt4ashleygraham_swimsuitsforall_produkt5ashleygraham_swimsuitsforall_produkt6ashleygraham_swimsuitsforall_produkt7ashleygraham_swimsuitsforall_produkt8

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af