Distortion lancerer sin første merchandisekollektion – launch-fest i aften

Distortion lancerer sin første merchandisekollektion – launch-fest i aften
Foto: Sarah Buthmann

Hvis du er vild med Distortion og med gadefesterne, så går du sikkert allerede med dit gadearmbånd, men nu er der kommet endnu en måde at vise din Distortion-kærlighed og -støtte. For første gang har festivalen nemlig lavet en merchandisekollektion.

Der er tale om helt enkle styles med Distortions-logo på. Kvindekollektionen er lavet i samarbejde med Pieces og inkluderer en langærmet t-shirt, en spagettistroptop og en kjole, mens der også bliver lavet t-shirts og sweatshirts i hvid, grå og sort i samarbejde med den bæredygtige tøjproducent Neutral.

_L9A2926 
»Kollektionen tager inspiration fra moden i 90’erne og det sporty look, som hersker i street style under Distortion«, siger Rebecca Vera Stahnke, der er merchandisechef hos Distortion og står bag designet af kollektionen.

Kollektionen bliver sat til salg den 9. maj hos Veras Copenhagen i Vendersgade 17 og på Verascopenhagen.dk og Pieces.dk. Den vil også blive solgt på gaden under Distortion-gadefesterne og Distortion Ø den 1.-5. juni.

Overskuddet fra salget af kollektionen går ubeskåret til Distortion, som vil bruge pengene til at holde København ren under og efter gadefesten.

Distortion fejrer kollektionen med en lanch-fest i Veras i Vendersgade 17 i aften klokken 18-20. Læs mere på Facebook.

Læs også: Distortion erobrer Langelinie – nye varme navne på plakaten

_L9A2295 
_L9A3221 
LA_90274 
_L9A1977 
_L9A2746 
_L9A1333 
_L9A1102[1]

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af