Du skal ikke fucke med Amy Schumer i en badedragt – driller sine trolls

Du skal ikke fucke med Amy Schumer i en badedragt – driller sine trolls

Den skarpe komiker har igen udstillet samfundets skævvredne forhold til kvindekroppe, der i virkeligheden er helt almindelige. Denne gang med et suverænt ‘angreb er det bedste forsvar’-post på Instagram.

Sammen med et grynet paparazziskud af sig selv i badedragt langede Amy Schumer ud efter alle de internet-trolls, der har travlt med at skrive grimme ting på andre folks indlæg på de sociale medier, inklusiv hendes egne.

»Jeg ville have skrevet ‘god morgen, trolls’. Jeg håber, at I finder noget glæde i jeres liv i dag igennem menneskelig interaktion og ikke bare ved at skrive uvenlige ting til en fremmed, I aldrig har mødt, som tænder noget i jer, der giver jer følelsen af at være magtesløse og alene«, skriver hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun tager yderligere ordene ud af munden på de ventende trolls, når hun slutter af: »Sådan her ser jeg ud. Jeg er glad. Jeg synes, jeg ser stærk og sund ud og også som Miss Trunchball fra Matilda. Kys!«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miss Trunchball fra filmen ‘Matilda’ fra 1996, som Schumer refererer til

Kampen mod trolls er en svær én for kendte, men samtidig en vigtig kamp, og den ligger i naturlig forlængelse af Schumers fokus på kvinders vilkår i samfundet og i særdeleshed med fokus på kvindekroppen.

Senest har hun udstillet tøjindustriens manglende fokus på kvinder, der ikke passer en størrelse small, i en sketch i ‘Inside Amy Schumer’, ligesom hun gik i karambolage med Glamour, da magasinet insinuerede, at hun er plus-size.

Læs også:
Ashley Graham laver badetøj: »Det er virkelig svært at finde moderigtige badedragter til store piger«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af