Find dine sommersneakers blandt tidens stærkeste modeller

Sneakerkulturen sprudler, og selv om varmegraderne slapper af igen og måske venter på den ‘rigtige’ sommer, så har vi fundet ti par til herrer, der passer den kommende årstid godt.

purcell 
Converse Jack Purcell Signature OX
Modellen er for Converse, hvad Jordan 1 ville have været for Nike, hvis de ikke hvade valgt at gå all-in på den ikoniske basketballspillers brand – en tidsløs sneaker i et alsidigt design, der kan bæres af de fleste. Til sommeren bringer Converse skoen tilbage i en stilren farvekombination af sort overdel med blå detaljer og hvide snørebånd.
999 kr. hos Streetmachine

Se flere sneakers på de kommende sider (brug piletasterne til at hoppe til næste side)

purcell-1 
purcell-2
adidas 
adidas Stan Smith
God stil går aldrig af mode, og derfor kan du trygt hoppe i adidas’ Stan Smith-sneaker for første, anden eller tredje gang. I år har adidas valgt at peppe skoen lidt op med Smiths navn broderet i gul på skoens yderside, mens alt andet er holdt i tråd med det originale design.
850 kr. hos Støy

adidas-1 
adidas-2
nb 
New Balance M998CSEF
Mens de fleste af konkurrenterne for længst har rykket produktionen østpå, er det lykkedes New Balance at fortsat lave størstedelen af deres produkter i USA og England. Mærkets 998’er er en af mange modeller, som kommer fra mærkets fabrik i Massachusetts, og nu fås den med en overdel af råhvidt ruskind med matchende detaljer i mesh og mørkeblåt nubuck.
1.475 kr. hos The Bureau Belfast

nb-1 
nb-2
vans 
Vans Vault OG Authentic LX
Vault-linjen går i fodsporene på et utal af andre mærker, når Vans reintroducerer en af deres første modeller, Authentic, i sit oprindelige design. Det betyder en mere robust silhuet med en tykkere midtersål og ruskindsdetalje på hælen.
515 kr. hos END Clothing

vans-1 
vans-2
y-33 
Y-3 Qasa Sandal
I takt med en stigende grad af nytænkning indenfor sneakerdesign, har vi set en forøgelse i de kreative fortolkninger af, hvad en sneaker kan være. Et bud kommer fra Yohji Yamamotos Y-3 og deres sneakersandal, der kommer i en sort, elastisk overdel på en gummisål.
2.230 kr. hos Trés Bien Shop

y-3 
y-3-2
ol-1 
Our Legacy 2 Strap Classic Sneaker
Selv om man ikke troede, det var muligt, formår vores svenske naboer at være endnu mere minimalistiske og nedtonede end de danske mærker, når det kommer til fodtøj. Et godt eksempel er Our Legacys Classic Sneaker, der har fået skiftet sine snørebånd ud med to velcrostropper og en overdel i hvidt ruskind.
2.150 kr. hos Voo Berlin

ol-2 
ol-3
Inneva 
Nike Free Inneva Woven
Da Nike for få sæsoner siden introducerede et nyt design i form af deres Free Inneva Woven, tænkte man, at den ville stå forrest i sneaker-gamet mange år frem i tiden. Modellen blev dog hurtigt overhalet indenom af mærkets eget Flyknit-design, men vender nu tilbage i en overdel af flettet mesh i blåt mønster med detaljer i gråt nubuck og med en hvid Free 5.0-sål.
1.340 kr. hos Mr. Porter

inneva-1 
inneva-2
reebok-1 
Reebok Club C 85 Vintage
Man har haft for vane hovedsageligt at rette blikket mod Adidas og Nike, når man var på udkig efter klassiske tennis-inspirerede sneakers, men det lidt mindre mærke Reebok (der nu også ejes af Adidas) har også noget at byde på i dette område. Tag bare deres Club C 85 Vintage-sneaker, der kommer i en hvid overdel af læder med kontrasterende, mørkeblå detaljer.
699 kr. hos Rezet Store

reebok 
reebok-2
cp 
Common Projects Originals Achilles Low
Designet er som det perfekte kanvas, man kan male i alskens farver og mønstrer, og som altid vil se godt ud. Mærket, hvis sko alle er håndlavede i Italien, har i år beklædt deres tidsløse Achilles Low-sneaker i en let, olivengrøn overdel af læder.
2.375 kr. hos Dover Street Market

cp-1 
cp-2
nike 
Nike Flyknit Racer
Nu kommer vi så til den: Nikes innovative Flyknit-overdel, her set i form af mærkets Flyknit Racer-sneaker. Den er designet med løb in mente, men egner sig perfekt til sommersneaker med sin lette, vævede overdel i sorte og hvide farver med neongrønne detaljer.
1.235 kr. hos Nike

Læs også: Sommeren kalder på luftige sneakers – 10 flotte par til kvinder

nike-1 
nike-2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af