Musikerne var de bedst klædte mænd til Met Gala

Som altid på den røde løber var det kvinderne, der sugede det meste af opmærksomheden til sig, hvad end det var for flotte eller mindre heldige outfits eller som en del af årets store futuristiske tema.

Men der var heldigvis også nogle mænd, der havde gjort sig ekstra umage. Det var især musikerne, som turde tage chancer og prøve nogle uventede ting af.

The Weeknd
Godt nok blev han med rette outshinet af kæresten Bella Hadid, men Abel Tesfaye så skarp ud i jakkesættet fra Givenchy, selv om det vist var det samme, han havde på til Grammy-showet i februar.
 

Jaden Smith
Dreads i en knold, lakcowboystøvler, t-shirt og en kraveløs blazer fra Louis Vuitton. Casual men den bedst klædte mand på den røde løber. Det 17-årige multitalent har heldigvis masser af flabethed til at gøre tingene på sin egen måde.
 

Jared Leto
Han er kendt for at prøve lidt af hvert af, og han skuffede ikke til Met Gala, hvor hans Gucci-outfit var alt for meget, men i det mindste overdrevet gennemført. Med diamantbesat broche i skjortelukningen, en pimp-stok og kjole og hvidt kunne det dårligt bliver mere liret.
 

Wiz Khalifa
Rapperen kørte også et helt hvidt jakkesæt (fra Rag & Bone), men spicede looket op med sorte lak-loafers, ligesom hans tatoveringer og afblegede dreads altid sørger for at holde balance i stilregnskabet, så det ikke bliver for pænt.
 

Mark Ronson
Man skal lede længe for at finde et billede af englænderen i andet end jakkesæt. Til gengæld udfordrede han sig selv lidt med snittet og dyrkede 70’er-vibes med stor krave på jakken, svaj i bukserne og charmeklud om halsen. Sammen med tilbagestrøget hår bar han looket med selvsikkerhed.
 

Zayn Malik
Det var første gang, at han indtog den røde løber sammen med kæresten Gigi Hadid, og de gjorde det i overbevisende krigerstil. Det var selvfølgelig over the top at krydre Versace-jakkesættet med ridderrustning på armene, men samtidig en sjov detalje, der spillede godt op imod Hadids pailletbodystocking. Og igen er det fedt, når mændene også tør gå all in, som Met Gala netop ligger op til.

Læs også: Met Gala gik all in på fremtidskriger-looket – med vekslende succes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af