Hedi Slimane sagsøger Saint Laurent-ejer – i pengenød?

Hedi Slimane sagsøger Saint Laurent-ejer – i pengenød?

Da rock’n’roll-designeren stoppede hos det franske modehus tidligere i år, blev han samtidig fritaget for den konkurrenceklausul, der var skrevet ind i hans kontrakt. Altså kunne han frit begynde at designe tøj i eget navn eller for et andet brand.

Det lyder jo optimalt for en designer med den status, som Hedi Slimane har. Noget tyder dog på, at den franske designer og fotograf ser anderledes på det. Ifølge Reuters har Slimane nu sagsøgt Kering, der ejer Saint Laurent, for at få klausulen genoprettet, og hvad vigtigere er, den økonomiske kompensation, der åbenbart fulgte med.

Noget tyder altså på, at den ellers eftertragtede designer ikke har travlt med at finde nyt arbejde, selv om rygter blandt andet har spået ham til at afløse Karl Lagerfeld hos Chanel. Penge virker i hvert fald lige nu vigtigere for Slimane, der ikke selv har kommenteret sagen offentligt.

Breakuppet med mellem ham og Saint Laurent er altså lige blevet lidt grimmere. Tidligere var det modehuset, der stod bag et mærkeligt træk, da de kort tid efter at have ansat Slimanes afløser, Anthony Vaccarello, slettede alle tidligere posts på brandets Instagram.

Læs også: Hedi Slimane forlader Saint Laurent – kan mærket klare sig uden ham?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af