Flettede sneakers er gode sommersko – se fem flotte beviser

Med Primeknit og Flyknit har Adidas og Nike været med til at give flettede sneakers et boost, men andre mærker vil også lege med.

Converse 
Converse CT 70’s Woven
Converse valgte forrige år at introducere deres udødelige Chuck Taylor-silhuet i det design, som skoen udkom i tilbage i 70’erne, altså en tykkere sål, flere syninger og øget komfort. Smider man så en flettet overdel ind i mixet, har man, hvad mærket løftede sløret for tidligere på året i en beige overdel af læder.
740 kr. hos SOTO

Se flere flette sneakers på de næste sider.

Converse2
Adidas 
Adidas Stan Smith OG Primeknit
Særligt gennem de senere år har man set en ligevægt mellem nye, innovative design og relanceringer af tidligere modeller. Dermed ikke sagt, at sidstnævnte ikke kan kombineres med nutidens teknikker, hvilket er, hvad adidas Originals har gjort her med en Stan Smith i en overdel af vævet Primeknit. Det gør blandt andet skoen perfekt til de varmere temperaturer.
845 kr. hos Hanon

Adidas2
Nike-AirMax 
Nike Air Max 90 Woven
Nike har efterhånden fusioneret størstedelen af deres modeller med enten Flyknit eller vævede overdele, men på forunderlig vis har mærkets Air Max 90 formået at sno sig udenom (hvis man ser bort fra skoens Hyperfuse-udgave). Nu har Nike dog skruet op for æstetikken og ned for skoens forholdsvist frembrusende design med en overdel af vævet læder oven på den hvide midtersål.
2.050 kr. hos Nike

Nike-AirMax2
Vans 
Vans OG Classic Slip-On LX
Søger man den perfekte sommersko, skal man blot kigge mod det californiske skatemærke Vans, som med deres Slip-On formåede at forudse tidens tand helt tilbage i 1978. Til sommerens komme valgte Vans, yderst fornuftigt endda, at smide skoen på gaden i en overdel af flettet læder af hvide og beige nuancer.
1.050 kr. hos Sneakersnstuff

Vans2
Nike-InnevaWoven 
Nike Free Inneva Woven
Nu er der en fare for, at det bliver forvirrende, så lad os lige forklare: Denne Free Inneva Woven hedder det samme, som den Nike oprindeligt introducerede for et par år siden, men har den forskel, at den kommer i en overdel af halvt flettet kanvas og halvt læder, begge i mørkeblå med tone-i-tone detaljer.
1.499 kr. hos Caliroots

Læs også: Find dine sommersneakers blandt tidens stærkeste modeller

Nike-InnevaWoven2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af