Butiksguide: Kyotos fem efterårsfavoritter

Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu. Vi starter med Kyoto.
Butiksguide: Kyotos fem efterårsfavoritter

Det kan virke uretfærdigt, men årets første efterårsmåned står og tripper i kulissen. Selv om det betyder starten på faldende temperaturer og færre dagtimer, så betyder det også en masse nye varer i butikkerne, der måske kan dulme den lurende vinterdepression.

Vi har derfor bedt nogle af vores yndlingsbutikker om at udvælge fem ting, der ikke alene repræsenterer deres udvalg og dna, men som de også tror bliver efterårets helt store sællerter.

Første butik er Kyoto på Istedgade 95, der siden 2001 har lokket med et nøje udvalgt sortiment, der blandt andet tæller mærkerne A.P.C., Missoni og Rodbjer. Og det er også nogle af de mærker, vi kommer rundt om, når indkøber Anne Katrine Hviid udvælger cremen af Kyotos efterårsudbud.

apc_sweater 
A.P.C.-sweater
»Hos Kyoto søger vi altid at købe det, der passer godt ind i Kyotos univers. Det gør vi meget ud af, da alle styles i butikken er håndplukket og nøje udvalgt. Herresweateren fra franske A.P.C. er en klar favorit. Dens rødmelerede farve er lidt skæv og anderledes, hvilket gør, at sweateren trækker i en retning, hvor den kan bruges til det meste og samtidig give outfittet et pift«.
Sweateren koster 1.000 kr.

Se flere af Kyotos efterårsfavoritter på de næste sider.
acne_bukser 
Acne Studios-uldbukser
»Der er ingen tvivl om, at Acne Studios gør det rigtig godt hos os. Vi har haft det, lige siden vi startede med at forhandle pigetøj, og jeg har altid syntes, at mærket har kunnet noget helt specielt. For samtidig med at deres tøj prøver at presse design til det yderste, findes der også mange styles, hvor de formår at bruge en farve, et materiale eller en særlig pasform, der alligevel løfter det op til noget meget moderne og nytænkende for den stilbevidste kunde.

De her navy-farvede uldbukser til damer er eksempelvis et meget klassisk stykke tøj, men den høje talje, vidden i toppen og indsnævringerne ved anklerne gør alligevel, at det ikke bare er en uldbuks, man ser alle vegne. Ligesom med A.P.C.-sweateren er de her bukser et stykke tøj, der siger noget uden at råbe«.
Bukserne koster 2.500 kr.
rodebjer_kaftan 
Rodbjer-kaftan
»Svenske Rodebjer er helt klart en af Kyotos favoritter, og de laver hvert år en variation af deres klassiske og florlette kaftan-kjoler, der både kan bruges om sommeren over en bikini, men i særdeleshed også om vinteren med et par jeans og en rullekrave. Fordi kjolen har en løs pasform, vil den også være flatterende til alle kropstyper, og generelt er den bare et super anvendeligt stykke tøj, som alle burde have i deres garderobe«.
Kafta-kjolen koster 2.300 kr.
clarks_sko 
Clarks-vintersko
»Den her Wallabee-sko fra Clarks er bare super fin. Modellen er fra deres Original’s linje, og den passer rigtig fint ind i den minimalistiske garderobe. Samtidig giver det børstede grå ruskind et råt udtryk, der også ville flattere en lidt mere kantet garderobe. Og så skal det selvfølgelig nævnes, at den er foret og derfor perfekt til det koldere vejr, som vi går imod«.
Skoene koster 1.400 kr.
acne_stoevlet 
Acne Studios-støvlet
»Det er svært at nævne nye sæsonfavoritter uden at nævne den her nye støvlet fra Acne Studios. Mærket lancerer hver sæson en ny sko, og i modsætningen til de seneste sæsoner, hvor designet måske har været lidt vildt, så er den her støvlet super elegant, og samtidig anderledes. Den drager helt sikkert på den spidse facon, vi kender fra den populære Jensen-støvle, men med en syv centimeter wedge-hæl bliver den alligevel sin egen og er super anvendelig til både hverdag og fest.

Derudover er farven jo skøn og passer perfekt til efterårets mørkere farver samt de jordede nuancer, der er dominerende den kommende sæson«.
Støvletten koster 4.000 kr.

Læs mere om Kyoto på deres website.

Læs også: Guide: Frem med 90’er-lapperne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af