Du kan snart shoppe Rihannas første Fenty-kollektion

Du kan snart shoppe Rihannas første Fenty-kollektion

Da Naomi Campbell dukkede op i en modeserie i fuldt Fenty-gear tydede meget på, at Rihannas første ‘Fenty Puma by Rihanna’-kollektion var lige på trapperne. Og nu har superstjernen selv offentliggjort drop-datoen på Twitter.

Ikke så meget pis – eller anden info – bare den 6. september, som altså er dagen inden, at Kanye West viser sin fjerde Yeezy-kollektion og er med til at kickstarte New York Fashion Week, hvor det også må forventes, at Rihanna vil give sit bud på næste års sommertøj.

Puma offentliggjorde også nyheden på deres Instagram, hvor de blandt andet skrev, at Rihanna »blander sin uafhængige tilgang til musik og mode med Pumas sportsdrevne design«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kollektionen blev første gang præsenteret på catwalken under modeugen i New York i februar. Dengang skrev vi blandt andet, at Rihanna viste »modeforståelse og tydelige 90’er-inspiration. Der var også bodystockings, korsetter, crop tops, knælange støvler med snørre, sylespidse sko. Modens hang til sports-looket, athleisure som det bliver kaldt, var også en naturlig del af kollektionen med boksestøvler, basketshorts, og nylonjoggingbukser med knapper i siden«.

Læs også: Rihanna indtager modeugen i New York i ren 90’er-stil

Nogle af modellerne fra Fenty-showet i februar.
Nogle af modellerne fra Fenty-showet i februar.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af