Marc Jacobs hylder MTV med ny capsule-kollektion

Marc Jacobs hylder MTV med ny capsule-kollektion
Fra Marc Jacobs Resort-kollektionsshow

Selv om vi alle sammen ser musikvideoer på nettet, så holder gode gamle MTV stadig fast i rødderne med den årlige prisuddeling MTV Video Music Awards, hvor kanalen traditionen tro uddeler en skinnede astronaut-statuette til de artister, der laver de fedeste videoer. Dette års uddelingen finder sted på søndag, og udover måske at fange Kanye West i endnu en rant, vil man også kunne opleve, at MTV har oppet sig på modefronten.

For da den amerikanske designer Marc Jacobs i sommers præsenterede sin SS17 Resort-kollektion, var det med klare referencer til 80’erne og MTV. Farverne var klare og stærke, og MTV-logoet gik flere gange igen. Og det har der tydeligvis været en klar grund til.

Fra og med i dag kan man nemlig købe en specielt lanceret capsule-kollektion, der ikke kun indeholder de MTV-fokuserede items fra Resort-kollektionen, men også en håndfuld nye styles, der udbygger hyldesten til den aldrende musikkanal.

Man kan blandt andet købe den kitschede logo-t-shirts og canvas-tasker for ikke at glemme de neon-farvede sweatshirts med paillet MTV-logo fra Resort-kollektionen.

Udpluk af MTV x Marc Jacobs capsule-kollektion
Udpluk af MTV x Marc Jacobs capsule-kollektion

Capsule-kollektionen er tilgængelig som pre-order på Marc Jacobs’ website.

Læs også: Guide: Ti beviser på, at logomania raser igen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af