Ti favoritter fra Supremes nye efterårskollektion – inklusiv vanddunk

Det amerikanske skatebrand har offentliggjort deres nye kollektion, der inkluderer samarbejder med Champion, M3, Schott, Tom & Jerry og Playboy. Webshoppen åbner den 25. august.

hoodie 
Hoodie med minilogo
Lad os bare være ærlige over for hinanden. Med den hype, der er omkring Supreme, går meget af tøjet ud på at vise, at man går i mærket. Derfor er det også en genistreg at lave en hoodie med verdens mindste logo på. Klassisk Supreme.

hoodie2


coachjakke 
Hvid coachjakke
Så er brandet lidt mere gavmilde her. En klassisk coachjakke med brandnavet i en gotisk version. Den fås i fem forskellige farver.

coachjakke2 
coachjakke3


camouflageskjorte1 
Camouflageskjorte
Der er noget med Supreme og camouflage – og det fungerer altid. Vi så også flere forskellige fortolkninger af camouflage i forbindelse med herremodeugen i London.

camouflageskjorte


caps 
Skinnende cap
Kollektionen inkluderer naturligvis et hav af nye caps og beanies. Der er mange fede, men vi har valgte disse skinnende af slagsen, fordi de lige sætter trumf på Supreme-style.


parka 
Champion-parka
Champion ridder med på revival-bølgen af retro-sportsmærker, og efter Vetements har givet thumbs up, kan dette Supreme-samarbejde passende skubbe endnu mere på. Frakken er uden tvivl god til de kommende kolde måneder.

Se flere af vores Supreme-favoritter på næste side

parka2 
parka3
refleksjakke2 
Refleksjakke
Supreme har også lavet et større samarbejde med 3M i forbindelse med kollektionen, hvor de går all in på refleks. Jakken er vandtæt og åndbar, så den burde for eksempel være god til den næste skitur.

refleksjakke


skjorte 
Skjorte med leopardkrave
Ligesom med camouflage har Supreme ofte været gode til at omfavne dyreprint. Her er det leopardprintet, der får lov til at give skjorten et kækt knæk.

skjorte2


sweatpants 
Sweatpants
Joggingbukser er fortsat en ting i modebilledet, og i hænderne på Supreme bliver de næsten bokseagtige med det store logo på den høje elastikkant.

sweatpants2


tomogjerry 
Tom & Jerry-skjorte
Humor er en vigtig del af Supremes (og mange andre skate-mærkers) dna. Der hersker en slags alt er tilladt-holdning, som er befriende. Så ja, selvfølgelig inkluderer den nye kollektion en samarbejde med Tom & Jerry. Ud over skjorter har de også lavet en beanie.

tomogjerry2 
tomogjerry-beanie


varmedunk 
Varmedunk
Sidste år lavede de blandt andet en ildslukker, og Supreme har igen inkluderet en række overraskende ting i deres sortiment – som for eksempel denne varmedunk. Eller hvad med en motorcykelhjelm, en malerlampe eller en mursten?

Se hele den store kollektion hos Supreme, hvor du også kan se deres nye lookbook. Kollektionen bliver sat til salg i Supremes butikker den 18. august, mens webshoppen åbner igen den 25. Tidspunktet er endnu ikke kendt.

Læs også: Ny Reebok-kollektion sætter fed streg under 90’erne med Gallagher og logomania

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af