Adidas bekræfter næste Yeezy Boost – lander om otte dage

Det er kun to uger siden, at Yeezy Boost 350 V2 landede på fødderne af heldige sneaker-fans, men nu er Adidas og Kanye West allerede klar med næste kapitel i de seneste års største skosucces. For mens rygterne har svirret i en uges tid, så har Adidas endelig bekræftet, at næste sending Yeezy Boosts kommer til salg den 15. oktober.

Der er tale om en ny colorway af 750’eren, og selv om Adidas ikke bekræftede farven i tweetet med farvepaletten, så går rygterne i hvert fald på, at det bliver en lysebrun variant, der kommer til salg.

Endnu har ingen danske butikker meldt sig på banen, men vi går stærkt ud fra, at det bliver de sædvanlige butikker, der får skoen hjem i næste uge og sætter den til salg via et raffle. Der er altså tale om Adidas Originals Store, Naked, Norse Store, Rezet Store, Storm, Støy, Size? og Wood Wood (både i Aarhus og København). Prisen forventes at ligge omkring 2.300 kroner.

adidas-yeezy-boost-750_brun 
De seneste rygter har også peget på, at ‘Yeezy Season 3’ skulle blive sat til salg i løbet af oktober, men det er endnu ikke bekræftet af Adidas eller Kanye West.

Læs også: Kanye West fyrer folk efter ‘Yeezy Season 4’-skuffelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af