Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements, nye Air Max og camouflerede Air Force 1

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Selv hvis du ikke havde heldet med dig i Yeezy Boost 750-lodtrækningen, så er der masser af gode skonyheder at dykke ned i.

Vetements x Reebok

Demna Gvasalia og co fortsætter deres hype-ridt med et sneakersamarbejde med Reebok, som dog lader til at blive utrolig svært at få fingre i. Skoene kommer nemlig eftersigende til salg via et popup-shop i Korea på mandag, så… Men måske kan du købe dig et par Instapump Fury og nogle sprittuscher og gå i gang.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af @compulsivebd den


air-jordan-3-black-white-premium-icon-1-1200x636

Clean Air Jordan 3

Air Jordan er jo stykke sneakerhistorie helt for sig, hvor der stadig konstant skrives nye kapitler. I morgen udkommer for eksempel denne helt enkle version af Air Jordan 3, der lever op til sig navn ‘Premium Icon’.

air-jordan-jasmine
Brandet er også klar med en ny colorway af deres model henvendt mod kvinder, Jasmine, som har fået et guldløft med en overflade af falsk slangeskindsmønster. Skoen har ikke en pris eller drop-dato endnu.


diadora_barneys

Luksus-Diadora

De fleste luksusmærker har for længst taget sneakers til sig og laver deres egne dyre bud på det ellers afslappede fodtøj. Nu mødes de to verdener også med samarbejdet mellem Diadora og luksusbutikken Barneys New York, der har pakket Heritage Trident 90-modellen ind i lyst læder med matchende snørebånd. Skoen koster 2.000 kroner og forhandles eksklusivt hos Barneys.


reebok_size

Afpillede Reebok

Sammen med den engelske butik Size?, som også findes i Danmark, har Reebok strippet deres Workout- (billedet) og Classic Leather-modeller ned til blot blødt ruskind, hvor afslutningen omkring foden for eksempel får lov til at stå helt rå. Skoen er til salg for 700 kroner hos Size?.


nike-blazer_vachetta

Nike elsker vachetta-læder

I sidste uge var det Air Max og Roshe Waffle, der fik detaljer af vachetta-læder, og nu er Nike igen klar med en opdateret sko med brug af det italienske læder. Denne gang er det NikeLab, der har haft fingre i Blazer Advanced, som i et snøreløst design bruger vachetta-læderet på hele overdelen. Skoen fås i både sort og lysebrun til 1.000 kroner hos Bodega.


adidas-stan-smith-bold

Adidas i Creeper-mode

Stan Smith Bold får med sin tykke sål et Creeper-look, som den ikoniske tennissko sagtens kan bære. Adidas har nu givet den røde detaljer på hæl og tunge, og den fås hos Afew for 890 kroner.


NikeSB_2

Pink skate-detaljer

Hvis du ikke fik fingre i Soullands Nike-samarbejde, så kan du måske være heldig med Nike SB’s seneste collab. Denne gang har newyorker-skatemærket Quartersnacks lave deres bud på Bruin Hyperfeel i langhåret ruskind og pinkdetaljer på skoens inderside. De koster kun 600 kroner hos Nike.


nike-air-force-1-low-camo

Gem dig med Air Force 1

Camouflage er altid populært til efteråret, og Nike omfavner også militærprintet med hele seks varianter af Air Force 1-modellen i forskellige mønstre og farver.
De første modeller er kommet i handlen og koster 900 kroner hos Nike. Resten skulle blive frigivet i løbet af oktober.

nike-air-force-1-hi-maroonnike-air-force-1-hi-neutral
Samtidig har Air Force 1 Hi også fået et par nye colorways tilføjet til familien. Både den knækkede hvide og rødbrune variant kommer i nubret læder og med gummisåler. Begge koster 1.100 kroner hos for eksempel Titolo.


y-3

Y-3 fede detaljer

Hvis du er fan af Yohji Yamamoto og hans sort/hvide fremtidsdesign, så er du sikkert også vild med hans Adidas-samarbejde, Y-3, hvor han hele tiden skubber til vores designforventninger. Cross Lace Run-modellen kombinerer således et sokkedesign med lynlås og et avantgarde snøresystem. Og så toppes det hele med Adidas’ populære Boost-sål. Skoen kan fås for 2.399 kroner hos Sneakersnstuff.


radii-straight-jacket

Stropglade sneakers

Det californiske skomærke Radii er tilsyneladende vilde med stropper. Det er allermest tydeligt på deres flagskibsmodel Straight Jacket med hele tre stropper – og lynlås og snørebånd. Nu har brandet givet skoen en ‘candy apple’-finish. Den nye colorway koster 800 kroner hos Radii.


newbalance_ronniefieg

Ronnie Fieg sætter farve på New Balance

New Balance er oftest et brand, der holder sig til det klassiske, men i dette spritnye collab med Kith-ejeren giver den orange snude og sarte turkis hæl et moderne løft til Made In USA Mykonos 997.5. Skoen blev sat til salg i går aftes og koster 1.625 kroner hos Kith, men skynd dig, de ryger hurtigt.


vans-mono-python

Slanger på fødderne

Slangeskind har (desværre) altid været set som noget ekstra luksuriøst, når det kommer til sko. Det omfavner Vans ved at pakke et par gamle kendinge ind i pytonmønstret ruskind. Old Skool-modellen kommer i en grå og Sk8-Hi i en knækket hvid version og koster 600 kroner hos for eksempel Feature.


nike-air-max-2017

Helt ny Air Max

Det er en af Nikes mest populære modeller, der har fået mange småjusteringer igennem årene. Nu er sportsgiganten snart klar med endnu en, hvor den mest markante ændring er, at den ikke bruger Dymnamic Flywire i overdelen. Den synlige luftpude i hele mellemsålen fra sidste års model er dog tilbage, og skoen, der lander den 7. november, fås til start i en helt sort og denne blå/sorte colorway.

Læs også: Gucci Mane elsker sneakers: »Folk må aldrig tro, de har regnet din stil ud«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af