Zayn Malik skal designe for Versace – både til herre og kvinder

Zayn Malik skal designe for Versace – både til herre og kvinder

Donnatella Versace har offentliggjort, at hun har hyret Zayn Malik som designer for Versaces underbrand Versus, der tidligere havde Anthony Vaccarello ved designroret, før han smuttede til Saint Laurent tidligere i år. Det er dog ‘blot’ en capsule-kollektion, som Malik skal signere.

Popstjernen var et oplagt valgt, fortalte Donatella Versace ved en pressekonference, ifølge Vogue, da Versus Versace altid har været tænkt som »the rock soul of Versace«. Så kan man måske diskutere, hvor meget rock’n’roll, der er over det tidligere One Direction-medlem.

Hun var dog forfriskende ærlig omkring, at hun ikke er 1D-fan, ligesom hun ikke lagde skjul på en del af motivationen bag valget af Malik.

»Han kan hjælpe mig med at tale til sine følgere. Jeg vil gerne lytte til deres sprog, jeg vil lære det. Jeg vil gerne vide, hvad de tænker, hvad de kan lide. Det er en ny generation, som jeg aldrig vil nå, hvis jeg ikke går igennem en som Zayn«, sagde hun.

Donatella Versace synes dog også, at det er klogt af Zayn Malik at samarbejde med hende.

»Mange rockstjerner laver deres egne modemærker, som er irrelevante… Du ved, bare en licens. For ham bliver det ægte fashion«, sagde hun ifølge Vogue.

Zayn Malik fortæller, at han vidste, at Versace passede godt til ham, efter at brandet lavede hans jakkesæt til Met Gala tidligere i år. For ham handler samarbejdet mest om muligheden for at lære.

»At lære processen, at lære at være selvsikker, når jeg deler mine ideer, og selvfølgelig at være en del af en proces, som jeg føler, at jeg virkelig kan bidrage til. Jeg håber, at jeg kan skabe en kollektion sammen med Donatella, som jeg føler reflekterer, hvem jeg er, og hvad jeg kan lide«, skriver han til Vogue i et mailsvar.

Kollektionen, der bliver til både herre og kvinder, kommer til salg i maj næste år, hvor Malik også skal være kampagnemodel for to Versus Versace-kollektioner.

Læs også: Musikerne, inklusiv Zayn Malik, var de bedst klædte mænd til Met Gala

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af