Ashley Graham får sin egen Barbie – uden thigh gap

Ashley Graham får sin egen Barbie – uden thigh gap
Ashley Graham med sin Barbie ved Glamour Women Of The Year 2016 i går (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

I januar tog Mattel, der står bag Barbie-dukken, et vigtigt skridt imod et mere moderne og tidstypisk kvindebillede, da firmaet efter mange års kritik endelig lancerede et mere diverst udbud af dukker, så man ikke behøvede at være en tynd, hvid pige for at kunne spejle sig i Barbie.

Siden har Mattel fortsat deres nye mangfoldige verdensbillede og i går modtog modellen Ashley Graham så sig selv i Barbie-version. Det skete i forbindelse med Glamours årlige Women of the Year-arrangement.

»Det er så utroligt, fordi nu behøver jeg ikke at stræbe efter at være Barbie. Jeg er Barbie. Alle can være Barbie«, sagde Graham i følge Glamour. »Hun har en rund mave. Hun har runde hofter. Alt er rundt, ja!«.

I videoen nedenfor besøger Graham Mattel og ser, hvordan de arbejder på hendes dukke. Hun fortæller, at ét af hendes krav til dukken var, at lårene skulle røre hinanden, og det er også det første, hun tjekker, da hun blev præsenteret for den færdige dukke i går.

Der er dog stadig kun tale om en one-off-produktion til ære for Ashley Graham. Det vil sige, at der findes to dukker. Den som Graham fik og så en hos Mattel. Men signalværdien er stadig fin.

Læs også: Ashley Graham går til angreb mod ‘bodyshaming’ i et åbent brev

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Come on @Barbie, let's go party!!! ?Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

En video slået op af A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af