Video: Karl-Oskar Olsen fra Wood Wood går til bekendelse

Designeren afslører, at han ærgrer sig over at have stjålet en studenterhue, og at han fælder en tåre ved store sportsbegivenheder.

Karl-Oskar Olsen er den første gæst i vores ‘Håndbajerbekendelser’, hvor vi blandt andet spørger om hans dårlige vaner, bedste gerning, og hvad der kan få ham til at fælde en tåre.

»Jeg har engang stjålet en studenterhue fra en pige. Jeg var ikke selv blevet student, men ville rigtig gerne ind til alle studenterfesterne, så jeg nappede en fra en pige og løb min vej«, fortæller han om en episode, han ærgrer sig over. »Hver gang jeg ser en studenterbus nu, så bliver jeg flov over, hvad jeg gjorde dengang«.

Du kan også læse et stort interview med Wood Wood-bagmanden i det seneste nummer af Soundvenue Magazine, som kommer i butikkerne på torsdag.

Læs også: Butiksguide: Wood Wood guider til fem efterårsfavoritter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af