Butiksguide: Wood Wood guider til fem efterårsfavoritter

Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu.
Butiksguide: Wood Wood guider til fem efterårsfavoritter

Wood Wood er blevet lidt af et pejlemærke i det danske modelandskab, da konceptbutikken ikke alene har skabt et successfuldt mærke i eget navn, men også skubbet streetwear helt frem i danskernes bevidsthed gennem de seneste 14 år.

For Wood Woods æstetik har siden de tidlige dage i en kælder på Nørrebro været fokuseret omkring progressiv streetwear, som ikke kun tæller de klassiske sportsmærker, men også de innovative og eklektiske, der rykker ved konventionerne.

Wood Wood har i dag fire butikker i Danmark og to i Berlin. Flagskibsbutikken i Grønnegade står stadig som fyrtårnet, der åbner op for et sortiment af det genkendelige og det uventede og overraskende.

I sidste uge fik vi fem solid bud på cremen af efterårets udbud fra Støy i Aarhus, og i dag er turen så gået tilbage til hovedstaden, hvor Wood Woods indkøber og butiksbestyrer Jens Wiinblad tager os en tur rundt blandt bøjler og hylder for at udpeger sine efterårsfavoritter.


CristaSeya-vase

183 
»CristaSeya er et italiensk/japansk livsstilsprojekt i Paris, der siden grundlæggelsen i 2013 har kastet alt fra kunst, fotografi, møbler og mode af sig. Vi har i nogle sæsoner ført deres tøj i butikken, da CristaSeya har en helt unik tilgang til materialer og silhuetter, der altid formår at skabe originale og overraskende design.

Denne sæson har vi valgt at inkludere et samarbejde mellem CristaSeya og den anerkendte keramiker Giacomo Alessi i vores sortiment. For vasen er både en forlængelse af CristaSeyas finurlige univers, samtidig at den har sin helt egen berettigelse og særegne historie. Vasen er nemlig inspireret af en gammel arabisk legende om en kvinde, der efter at have myrdet sin mand, brugte hans hoved som vase, for stadig at holde ham nær. I Alessi og CristaSeyas fortolkning er legenden så blot vendt på hovedet for en anderledes og lidt humoristisk tilgang«.
Vasen koster 6.000 kroner og kan kun købes i butikken.


Comme des Garçons-jakke

11641857_7683663_1000 
»Japanske Comme des Garçons har alle dage formået at skabe en unik æstetik med deres miks af japanske og franske referencer. Denne jakke fra underlinjen af samme navn er et godt eksempel, da den med sit simple design og snit tager udgangspunkt i de klassiske, franske linjer, der dog sammensat med den vide bund, brede ærmer og skinnede materiale med påtrykt dragemotiv kaster tankerne hen på kimonoen og japanske traditioner. Kontrasterne mellem de kulturelle æstetikker er stadig underspillede, hvilket gør jakken anvendelige i flere forskellige situationer og for flere forskellige typer af kvinder.

Derudover kan man tage med, at den underlinje, som jakken udspringer fra – Comme des Garçons Comme des Garçons – er den, der ifølge mærkets stifter Rei Kawakubo, er tættest på, hvad hun selv ville gå med«.
Jakken koster 9.150 kroner og kan kun købes i butikken.


Wood Wood-skjorte

97a154072f9796837941700ebcf8243e_h1460w980_crop 
»Denne skjorte er en del af vores efterårskollektion, og den beskriver meget godt, hvad vi gør denne sæson, da vi i høj grad har vendt blikket mod 70’ernes bløde silhuetter og diskrete retrodetaljer. Skjorten er designet i en mørkeblå, blød polyester, der falder feminint og skødesløst på kroppen, og som sammen med de kontrastfyldte hvide stiklinger, vide ærmegab og anderledes lommedesign skaber en anvendelig og opdateret 70’er-silhuet«.
Skjorten koster 1.500 kroner


Wood Wood-jeans


»Vi lancerede tidligere på året vores egen denimlinje, der ligesom resten af vores hovedkollektioner og generelle sortiment søger at fange det klassiske og moderne i ét design. Disse jeans er eksempelvis meget i tidens 90’er-inspirerede ånd med den regulære talje, balancen mellem det løse og tætsiddende og den grove, lyseblå og tilpas afvaskede farve med diskrete sliddetaljer. Perfekt til det meste og til de fleste«.
Jeansne koster 1.200 kroner


NikeLab x Acronym-sneakers

17d9bb44dddda469046ed26cd0f28c19_h490w980_width 
»NikeLab står for at lave mærkets mest eksklusive sko, der på den ene eller den anden måde skubber designet ud over, hvad der sædvanligvis forventes af et par sneakers. Disse er lavet i samarbejde med tyske Acronym, der har udemærket sig ved at tænke tekniske detaljer ind i deres design. Så selv om skoen tager udgangspunkt i den kendte Presto-model, er den peppet op med en militær-inspireret colorway, en vandtæt lynlås og materialedetaljer, der både gør skoen funktionel og anderledes«.
Skoene koster 1.650 kroner og kan kun købes i butikken.

Læs også: Butiksguide: Norse Projects udpeger fem efterårsfavoritter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af