Palace og Adidas elsker velour – nyt samarbejde og kollektion lander på fredag

Palace og Adidas elsker velour – nyt samarbejde og kollektion lander på fredag

Palace slutter året af i stil med en Adidas-minikollektion og anden del af deres egen vinterkollektion. Det hele går sædvanen tro ned natten til fredag fra klokken 1:01, hvor webshoppen har de nye varer til salg.

Det seneste Adidas-collab er centreret omkring et velourjoggingsæt og to fortolkninger af EQT-sneakeren, som passede kommer til at hedde Palace EQT. Skoen har et sokkedesign, der også inkorporerer Primeknit på overdelen og »a jumbo portion of torsion«, som den ironiske voice-over fortæller i nedenstående video, hvor Blondey McCoy kommer på en lille løbetur.

Derudover er Palace altså klar med flere hoodies, sweatshirts, t-shirts og accessories på fredag. Du kan blandt andet få fingre i en logo-pot-grinder. Se hele kollektionen HER og hold øje med webshoppen på fredag, hvis du skal forkæle dig selv før jul.

Læs også: Moden elsker velour – 12 af de bedste eksempler på sæsonens mest hypede materiale

palacexadidas3palacexadidas4palacexadidaspalacexadidas2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af