Sportstøj har aldrig set så godt ud som i hænderne på FKA Twigs – se hendes Nike-samarbejde

Sportstøj har aldrig set så godt ud som i hænderne på FKA Twigs – se hendes Nike-samarbejde

Vi nåede lige at skrive om hendes Instagram-teaser, før den fulde Nike-kampagne landede – og ganske som ventet, er det FKA Twigs i storform, der har ageret kreativ ansvarlig for kampagnen. Vi får både en dansevideo med soundtrack fra det engelske multitalent og en række flotte kampagnebilleder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke lige det, der tager fokus, men reklamen er lavet for at sætte fokus på nogle nye Nike-tights, de såkaldte Zonal Strength, som er designet til at aktivere og påvirke de muskeltyper, man bruger i sin træning. De er for eksempel lavet et par til løbetræning, hvor muskelvibrationerne eftersigende nedsættes i lår og lægge, mens et andet par til styrketræning eller yoga giver ekstra støtte til musklerne i lår og baller.

SP17_NW_TWIGS_03_RUN_4424.tif

Og ekstra støtte er nok godt for Twigs og hendes udvalgte dansere, der i videoen har spicet sportsgarderoben op med Twigs’ sædvanlige hang til store smykker.

I en essay, som hun har skrevet til kampagnen, forklarer Twigs blandt andet, at hun ser succes som øjeblikket, hvor forberedelse møder den rette mulighed, og hun fortæller, hvordan hun har trænet, danset og sunget, siden hun var tre år gammel.

SP17_NW_TWIGS_GROUP01_TRAIN_4238_1.tif

»Da Nike kontaktede mig omkring et samarbejde, så jeg det som en mulighed for at inspirere folk, der gerne vil bruge deres kroppe på en positiv måde. Jeg castede en gruppe fantastiske mennesker, der tager deres fysiologi seriøst og har deres egen opfattelse af stil, for at kunne inspirere folk til at blive sunde og forstå, at igennem enhver form for sport kan de blive den bedste version af sig selv«, skriver hun blandt andet.

Kampagnen har fået titlen ‘Do you believe in more?’, og det er et spørgsmål, som Twigs mener, at vi alle kan stille os selv.

SP17_NW_TWIGS_01_TRAIN_2136_2_RGB.tif

»Tror du, at om seks måneders tid kan du løbe hurtigere eller hoppe højere? Tror du, at du kan blive på en cross-trainer i længere tid? Tror du, at du kan nå din bedst mulige fysiske form? Tror du, at du kan bruge din øgede selvtillid til at blive forfremmet på arbejde eller færdiggøre et kreativt projekt? Det kan bruges til, hvad end det er, du gerne vil være eller gøre«.

Læs også: Nike går ind i kendiskampen – signer Bella Hadid

fkatwigs_nike1fkatwigs_nike2fkatwigs_nike3fkatwigs_nike4SP17_NW_TWIGS_05_TRAIN_5278_RGB(1).tifSP17_NW_TWIGS_ENGLISH_PORTRAITS_6245_RGB.tifSP17_NW_TWIGS_06_TRAIN_5604.tifSP17_NW_TWIGS_01_TRAIN_1959.tifSP17_NW_TWIGS_04_RUN_3717_RGB.tifSP17_NW_TWIGS_ENGLISH_RUN_3065_RGB.tif

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af