H&M starter nyt brand – en af de første butikker åbner i København

H&M starter nyt brand – en af de første butikker åbner i København

Efter at have offentliggjort et regnskab for februar, hvor salget gik ned for første gang i fire år, er den svenske tøjgigant klar med et nyt brand til sin i forvejen eksisterende portefølje af & Other Stories, Cheap Monday, Cos, Monki og Weekday.

Det nye brand hedder Arket, og den første butik forventes at åbne i London i løbet af sensommeren eller starten af efteråret. Samtidig starter onlinesalget i 18 europæiske lande, ligesom butikker forventes at åbne i København, Bruxelles og München kort tid efter, skriver Business of Fashion.

Der er dog stadig ikke mange detaljer ude omkring, hvad vi kan forvente af det nye brand, ud over at det vil tilbyde essentielle produkter til mænd, kvinder, børn og hjemmet. Lyder det som H&M? Alle butikker kommer til at inkludere en café, der serverer new nordic-mad, så med hjemmet in mente er det måske også IKEA, H&M sigter efter.

»Brandets dna er tidløs, frisk, kvalitet og varme, siger Arkets kreative chef, Ulrika Bernhardtz, til Business of Fashion. »Tidløs er stil på tværs af trends. Og frisk er pendanten til det: At altid være relevant, moderne og frisk. Kvalitet er ikke kun følelsen af materialerne, det er også, hvordan de er produceret. Varme handler om at være gavmild og personlig«.

Det er ren marketingfluf, men det bliver spændende at følge gigantens næste træk.

Læs også: Trasher går til modangreb – udstiller H&M’s arrogante svar på kopianklage

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af