Kanyes Calabasas-sneakers lander snart – dansk model har allerede et par

Kanyes Calabasas-sneakers lander snart – dansk model har allerede et par

De har været rygtet længe, men nu tyder meget på, at Kanye West og Adidas’ hvide Calabasas-sneakers snart rammer hylderne – og til en overkommelig pris.

Det er igen Yeezy Mafia, der lader til at have noget insider-info, og selv om de før har taget fejl, så tyder meget på, at Yeezy Powerphase er lige på trapperne, og prisen skulle altså ligge på cirka 900 kroner.

Og selv om Adidas endnu ikke officielt har meldt skoens ankomst, så har vi fundet et andet bevis på, at der næppe er lang tid til, at skoene lander. Den danske model Veneda Budny har nemlig delt et billede på Instagram, hvor hun har et par af de allerede meget omtalte sko på, som hun tilsyneladende har fået af Adidas. Den slags gaver giver brands sjældent lang til før en drop-dato.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I appreciate these a lot ?@adidasoriginals #calabasas

Et opslag delt af veneda budny (@venedaanastasia) den

Så forvent en udmelding fra Adidas snart, og så skal det bare blive spændende, hvor eksklusive de bliver, og hvilke forhandlere der får modellen hjem.

Ellers er der jo altid de originale Powerphase – eller selvfølgelig Reeboks Workout Plus.

Læs også: Future er vild med sneakers – bruger vist lidt for mange penge på dem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af