Endelig bekræftet: Supremes Nike Air More Uptempo lander nu

Endelig bekræftet: Supremes Nike Air More Uptempo lander nu

Rygterne har kørt i flere måneder, og der har også været billeder af alle tre colorways rundt omkring på nettet – den røde har sågar været på en japansk magasinforside – men Supreme har sædvanen tro forholdt sig i ro. Indtil nu. For newyorkerbrandet har netop offentliggjort, at nu lander deres take på Nike Air More Uptempo.

Basketsilhuetten kommer altså i sort, rød/hvid og guld og passer godt ind i tidens minibølge af maksimalistiske sneakers. Supreme har selvfølgelig skiftet skoens normale påskrevne ‘air’ ud med Supreme, som står rundt på hver sko. Bogstaverne er omkranset af et selvlysende materiale.

supreme_nikeairmoreuptempo9supreme_nikeairmoreuptempo10

Som sædvanlig skal du være mere en almindeligt hurtig på fingrene (læs: Bruge bots) for at få fingre i et par, når de bliver sat til salg på torsdag den 27. april. I Europa og USA er skoene kun tilgængelig i Supremes webshop.

Læs også: Mød teenageren der bliver rig på at ligge i kø foran Supreme

supreme_nikeairmoreuptempo8supreme_nikeairmoreuptempo6supreme_nikeairmoreuptempo5supreme_nikeairmoreuptempo4supreme_nikeairmoreuptempo3supreme_nikeairmoreuptempo2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af