Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Jordan, Stan Smith og Vans i flammer

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Jordan, Stan Smith og Vans i flammer

Nike_vapormax_strop

Vapormax udvider paletten

Det er efterhånden ikke så tit, at de store brands skaber helt nye silhuetter, men det gjorde Nike altså med deres Vapormax, som landede på Air Max Day i marts. Nu er den så inde i den fase, hvor nye colorways lander hver uge, ligesom vi allerede er begyndt at se små variationer. På denne er snøresystemet tilsyneladende erstattet af en Swoosh-brandet strop. Det vides dog endnu ikke, hvornår den kommer i salg.

Nike_vapormax_sort
Til gengæld skulle det være sikkert, at en af de første colorways, denne triple black-variant, kommer i handlen igen den 20. juni.


Pharrell_tennishu_pastel

Tennis Hu-teasere

Pharrells nye Adidas-model er en måneds tid bag Vapormax, men er på vej ind i samme stadie efter droppet i sidste uge. Nu begynder vi langsomt at se billeder af kommende colorways.

Pharrell_tennishu_roed
Den seneste uge er der både landet nogle, som bygger videre på det oprindelige Stan Smith-look, men i pastelfarver, samt nogle hvor det monokrome look kommer i rød eller mørkeblå. Der er dog ingen datoer i spil endnu.


Nike_airjordan4

Air Jordan 4 er rene penge

If it ain’t broke…, som man siger, og på lørdag følger Nike rådet, når de genudgiver den såkaldte ‘Pure Money’-colorway af Air Jordan 4-basketskoen efter 12 år væk fra produktionsmaskinerne. Den passer godt ind i en tid, hvor hvide sneakers stadig er svære at komme uden om – og så er sølvdetaljerne lige prikket over i’et – eller pure money. De bliver sat til salg klokken ni på lørdag og koster 1.550 kroner.


adidas_ultraboost

Eksklusiv Ultraboost

Adidas Consortium er klar med en ny Day One-kollektionen, som blandt andet inkluderer en ny colorway af ADO Ultraboost, hvor detaljegraden er på sit højeste. Flot farvemix, både strop og snørebånd og en flot læderhælstøtte er blot nogle af skoens mange features. Den landede i går og er allerede udsolgt hos Rezet Store, men Storm har stadig nogle størrelser til 1.499 kroner.


Reebok_supremepump2

Enkle Pump Supreme

Det er en af Reeboks nyeste modeller og en fin forenkling af Instapump Fury, og nu bliver den endnu mere enkel med både en triple black– og en triple white-colorway. Den hvide er allerede til salg og koster 1.500 kroner hos Støy, mens den sorte skulle være lige på trapperne.
https://stoy.com/da/reebok-pump-supreme-engine-engine-white


adidas_nmd

Mønstrede NMD

I sidste uge så vi Sneakersnstuffs datamosh-look på NMD_R1, og nu har Adidas selv arbejdet med noget af den digitale mønstertilgang på to nye colorways, der veksler imellem overvægten af sort og hvid. Det er måske lidt kedeligt, men der er stadig ingen info omkring releasedatoen.


offwhite_nike

Off-Whites imponerende Nike-samarbejde

Det er stadig på rygtebasis, men der er efterhånden landet mange billeder af forskellige sneakers, som Virgil Abloh eftersigende arbejder på med Nike. Faktisk spekuleres der i, at samarbejdet skal udmunde i ti Off-White x Nike-sneakers.

offwhite_nike2
I denne uge har vi set billeder af en Nike Air Max 90 og en Vapormax. Begge silhuetter arbejder med stempelskrift og de ironiske og forklarende anmærkninger som ‘Air’, hvilket nogle af de tidligere leakede Abloh-design også har gjort.


puma_basketplatform

Lak og platformsål

Puma har været gode til at få meget ud af deres tætte samarbejde med Rihanna. For mens popstjernen skaber hypen med Fenty-linjen, så er Puma altid klar med mere tilgængelige produkter, der lægger sig tæt op ad. For eksempel er det ikke svært at se ligheden imellem Fenty Creeper og Basket Platform (eller Suede Platform for den sags skyld). Og det er kun få uger siden, at Fenty Creper landede i et krøllet, lakeret look, og nu er Puma så klar med nogle skinnende (men ikke krøllede) Basket Platform. De koster 685 kroner hos Zappos og fås i lavendel, beige og sort.


diadora

Diadora Stan Smith

Nej, det er ikke tale om et collab, men Diadoras Game Weave-sneaker minder på mange måder om Adidas’ genkendelige tennissilhuet, især da den blev lavet i Primeknit. Den enkle model kommer nemlig også i et vævet materiale og fås i dette monokrome, lyserøde look hos Titolo for 745 kroner.


karhu_synchronclassic

Karhu mindes finsk løber

Mens Nike har travlt med spille med musklerne med maratonrekordforsøg, så holder Karhu fokus på tidligere tiders helte med en ny colorway af Synchron Classic, som eftersigende er et kip med kasketten til den tidligere storløber Paavo Nurmi. Ja, de colorways sælger jo ikke sig selv. Der skal historier til. Og i det mindste nævnte vi næsten ikke Kanye denne gang. Skoen lander på lørdag, hvor blandt andet Støy sætter dem til salg.


vans_flamer

Vans i flammer

Med 90’er-streetwear og ironi tilbage på modedagsordenen virker det også som god timing for flammer på tøjet. Det mener Vans i hvert fald, der har sat ild til deres evigt foranderlige modeller Sk8-Hi og Old Skool. De koster henholdsvis 445 og 410 kroner hos Vans.


adidas_stansmith_sok

Stan Smith-fortolkning

Det er uden tvivl en klassiker i sneaker-verdenen, men det skyldes også Adidas evne til at holde evigt kog i Stan Smith-gryden. Med denne nye variant er vi ude i noget, der minder om en parring af tennisskosålen og den velkendte grønne hælkant med en NMD City Sock. Den skulle også komme i en pink colorway, men det er endnu ikke offentliggjort, hvornår det sker.

Læs også: 2017’s dyreste sneakers indtil nu – Air Jordans styrer toppen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af