Valentino tager sports-looket til nye højder – inspireret af ‘The Get Down’

Valentino tager sports-looket til nye højder – inspireret af ‘The Get Down’

Det kan efterhånden være svært at få hænderne op over hovedet, når endnu en designer kaster sig over sportswear – især når det kommer fra de store modehuse, der virker, som om de desperat forsøger at følge med tidens hang til streetwear og sports-looket.

Det var dog ikke tilfældet, da Valentino viste sin resort-kollektion i New York i går. For med inspiration fra Netflix-serien ‘The Get Down’s tilbageblik på hiphoppens skabelseshistorie lykkedes det designeren Pierpaolo Piccioli at blande retroreferencerne med luksusmaterialer som silke, samt at skabe nye silhuetter, der ikke blot var taget direkte fra basketballbanen eller scenen og løftet over på catwalken.

Valentino_resort17_1

Tag for eksempel den lange kjole med lynlås og elastik i taljen, der åbnede showet, og som også kom i en kort, grøn variant. Eller den lyserøde track-top med en matchende plisseret nederdel samt brugen af blonder, der også tydeliggjorde koblingen til meget af det, som Astrid Andersen har arbejdet med i flere år. Hos Valentino var luksuselementet og de mere klassiske feminine farver og snit dog endnu mere i fokus.

Valentino_resort17_8

Valentino-kollektionen bekræftede også, at sports-looket med al sandsynlighed fortsætter sin dominans næste år.

Se flere billederne nedenfor og resten af kollektionen hos Vogue.

Læs også: Astrid Andersen leverede den perfekte afslutning på Copenhagen Fashion Week

Valentino_resort17_6Valentino_resort17_5Valentino_resort17_9Valentino_resort17_4Valentino_resort17_3Valentino_resort17_2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af