IKEA teaser overraskende samarbejde – Kanye West bliver nok sur

IKEA teaser overraskende samarbejde – Kanye West bliver nok sur
Virgil Abloh i Off-White (Foto: Daniel Schriver)

IKEA tog et spøjst skridt ind i moden, da Balenciaga lavede sin luksus ode til møbelgigantens Frakta-taske, som siden fik sit helt eget liv på nettet. Og nu tyder meget på, at IKEA bygger videre på hypen.

På onsdag i næste uge holder firmaet sit arrangement Democratic Design Days, hvor sløret vil blive løftet for kommende samarbejder. IKEA er allerede begyndt at tease på Instagram og har blandt andet delt nedenstående video, hvor de diagonale striber peger på, at Off-White-bagmanden og dj’en Virgil Abloh har været forbi svenskernes kontor.

Et opslag delt af IKEA Today (@ikeatoday) den

Hypebeast synes sikre på, at der er tale om Abloh, der altså også spiller, eller i hvert fald har spillet, en rolle i Kanye Wests kreative bureau DONDA.

Og netop Kanye kan måske få lidt svært ved at lykønske sin ven. Sidste år var superstjernen nemlig nærmest nede på knæ i et forsøg på at få lov til at designe for IKEA. Det kan dog også være, at han har været inde over Ablohs samarbejde, og at det var derfor, han dengang blev fotograferet i svenskernes hovedkvarter i Stockholm.

Du kan se med via live-stream på onsdag den 7. juni, når IKEA afholder Democratic Design Days. Det starter klokken 15.30 lige HER.

Læs også: Frakta-hypen raser: Seks designs Ikea burde sætte i produktion – og et vi stadig prøver at glemme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af