Josephine Skriver og Bella Hadid slog et slag for kvinder i jakkesæt ved CFDA Fashion Awards

Josephine Skriver
Josephine Skriver i Naeem Khan (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Med risiko for at vi kommer til at gentage os selv, så bliver vi nødt til at slå fast, at vi ikke kan få nok af kvinder i jakkesæt på den røde løber – eller et hvert andet sted. Det er ikke bare forfriskende i det forventede hav af ekstravagante hav af kjoler. Det er også en af bedste måder at skabe den interessante spænding mellem det klassisk maskuline og feminine.

Ved CFDA Fashion Award beviste modellerne Josephine Skriver og Bella Hadid det fuldt ud.

Danskeren i sit grafiske og blingbesatte Naeem Khan-outfit, der sendte tankerne mod et af David Bowies mest ikoniske looks. Med det tilbagestrøgede hår og blonde bh’en tydeliggjorde Skriver netop lookets rå og sexede spændning.

Bella Hadid
Bella Hadid i Off-White (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Mens Hadid ikke spillede på det rå, så tog hun cues fra Rihannas hang til oversize-overdele og viste, at en stor jakke, er alt, man behøver. Det var Virgil Abloh, der stod bag looket, der med de skarptskårne skuldre stadig havde noget power-kvinde over sig. Det blev dog gjort blødere af den pink farve og Haddis nye, runde frisure.

Læs også: Rød løber: De bare skuldre styrede CFDA Fashion Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af