Dagens mode-WTF: Raf Simons sælger gaffatape for 1.250 kroner

Dagens mode-WTF: Raf Simons sælger gaffatape for 1.250 kroner

Raf Simons er en af kongerne i modeverdenen og en vigtig inspirationskilde for mange af de senere sæsoners oversize streetwear-looks. Al respekt til den belgiske designer, der både har sit eget mærke og er chefdesigner for Calvin Klein. Men… helt ærligt, 1.250 kroner for en rulle gaffatape?!

Ideen er cool nok og som hevet ud af en punklærebog (selv om sådan én naturligvis ikke ville være særlig punk). Da Raf Simons sendte modellerne ned ad catwalken under New Yorks herremodeuge i foråret, blev tapen brugt som et bælte, der holdt flere af kollektions trenchcoats or andre overdele lukket.

Men hvorfor rullerne, der selvfølgelig kan blive til en del bælter, skal koste så meget, er lige så ubegribeligt, som Vetements’ jeans og hoodies. Klart, udbud og efterspørgsel og alt det der, men stadig…

Du kan selvfølgelig købe en rulle og lave tapebælter til din gamle genbrugsjakke, som folk så kan tro er Raf Simons. Hvis du altså går op i den slags.

I så fald har den canadiske webshop Roden Grey både en sort og en hvid version af taperullen til salg, og de sender til Danmark – vist også gratis.

Læs også: IKEA laver Games of Thrones-guide: Lav dit eget Jon Snow-look

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af