Nu kan dine fødder ligne Rihanna – altså sådan rigtigt

Nu kan dine fødder ligne Rihanna – altså sådan rigtigt

At Rihannas outfits lever deres eget liv, behøver man ikke at bruge mange minutter på sociale medier for at konkludere (hvis man ikke allerede vidste det). Og superstjernen ved det også godt selv.

I en fortsættelse af sit samarbejde med sokkebrandet Stance har Rihanna nemlig laver fire par strømper, der netop visualiserer nogle af hendes opsigtsvækkende looks. Den enorme, gule kjole fra Met Gala 2015 er selvfølgelig med og har et 3D-design, så kjolens pelskant er vævet i et tykkere materiale.

De nye Fenty x Stance by Rihanna-strømper kommer i to bokse med to par i. Den ene samler looks fra catwalken – ud over ovennævnte Met Gala-oufit drejer det sig om hendes gennemsigtige ædelstenskjole fra CFDA Fashion Awards i 2014.

Den anden boks indeholder to par strømper, der viser Rihanna i to looks fra musikvideoerne til ‘Pour It Up’ og ‘Work’. Begge bokse er til salg hos Stance og koster 327 kroner.

Puma har i øvrigt lige offentliggjort, at den næste Fenty x Puma-kollektion bliver vist i New York efter to sæsoner i Paris. Det kommer til at ske i løbet af modeugen fra den 6. til den 14. september.

Læs også: Rihanna løb med opmærksomheden til karneval i Barbados

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af