Anorakken er din perfekte efterårsjakke – ni stærke eksempler

I alt fra regnjakker til bomuldstrøjer ses den klassiske anoraklukning med en halv lynlås igen hos mange brands.
Anorakken er din perfekte efterårsjakke – ni stærke eksempler
Astrid Andersens bud på en anorak

Acne Studios

I år fejrer Acne Studios 20 år på bagen og har i efterhånden mange kollektioner leget med proportioner og skubbet grænserne mellem køn. Denne anorak er til han, hun og hen, og følger udendørstendensen med en citrongul statementjakke.
5.595 kroner hos Acne Studios


Undercover

Japanske Jun Takahashi er et produkt af kvinden bag Comme des Garçons. Han er også manden bag denne anorak, der tager udgangspunkt i total minimalisme. Men håndværket ligger i detaljen, som man kan se på den lille brystlomme og korsetlignende lukning.
2.994 kroner hos Farfetch


Soulland

Silas Adler har også lavet en anorak som en del af Soullands efterårskollektion. Den henter inspiration fra 70’er-versionerne med snoretræk i både hætte og bund, mens brugen af o-ringe på lynlåsene rammer ned i tidens look.
1.300 kroner hos Soulland


Cottweiler

Cottweiler giver deres bud på en anorak, der leder tankerne hen på et skaterlook. De tanker får støtte fra den korte længde, dropped shoulders og elastikker, du kan spænde ind på hele anorakken. Den er hverken klassisk eller elegant, men giver med sin Champagne Brus-farvede lomme en sort efterårsstil mere kant.
3.720 kroner hos SSENSE


Rains

De har base i smilets by, tidsløst design og en overflade, der er umulig at penetrere. Det er Rains. Regnjakken, der har reddet mange fra våde aftener på diverse festivaler, er der god grund til at elske. Denne anorak er en sikker vinder til efterårets trav og tumult.
699 kroner hos Rains


S.N.S. Herning

Med denne anorak køber man en smule jysk historie. Familieforetagendet har siden 1931 gjort sig i uld og strik. Der sidder fire mænd og producerer al produktion af strik i Herning. På denne anorak finder du strik, der sidder til omkring håndleddet i ærmeenderne, samt reflekser på bryst og skuldre.
1.300 kroner hos Stoy


Polar Skate

Lavendel. Et ord der klinger af lilla og lime bordopdækning til din mors venindes datters konfirmation anno 2007. Dog forsøger det svenske skatemærke, at gøre sit forsøg på at ændre det. Denne anorak kommer uden hætte og i et let materiale, der balancerer sig solidt i bølgen af en mere drenget stil til fyre.
820 kroner hos Polar


Snow Peak

Hvis du vil tage udendørsstilen helt seriøst, er her anorakken til insekthaderen, da camouflage-versionen er lavet af et specielt materiale, der frastøder flyvende kryb. Hætten kan ovenikøbet lynes helt op og bruges som myggenet til ansigtet. Mere behøver man vist ikke at sige.
2.495 kroner hos LN-CC


Astrid Andersen

Dronningen af dansk streetwear piller ved grænsen mellem maskulint og feminint tøj, hvilket er en bølge, man roligt kan hoppe med på. Luksusanorakken regerer i gråt leopardprint med gulddetaljer.
3.250 kroner hos Astrid Andersen

Læs også: Fleece får stort comeback – ni stærke eksempler der fortolker camping-looket

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af