Ugens bedste sneaker-nyheder – Louis Vuitton, Alexander Wang og lak, lak, lak

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Louis Vuitton, Alexander Wang og lak, lak, lak
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Futuristisk runner fra Louis Vuitton

Det er svært at komme uden om den allestedsnærværende runner-silhuet i det øjeblikkelige modelandskab. Og nu springer Louis Vuitton for alvor med på bølgen med et futuristisk bud. Da brandet fremviste sin SS18-kollektion under Paris Fashion Week tidligere på ugen, sendte chefdesigneren Nicolas Ghesquiere flere voluminøse sneakers på catwalken, som sendte subtile referencer til Rick Owens succesfulde model, der triumferede blandt sneaker-fans for år tilbage.

(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Louis Vuittons sneaker forventes at lande i starten af 2018.


Adidas slår endnu et slag for bæredygtighed

Bæredygtighed vinder mere og mere indpas i modebranchen, og Adidas er ét af de brands, som kontinuerligt slår et slag for en mere miljøvenlig modefremtid. Nu er mærket klar med nye sneaker-samarbejder med Parley, hvor Adidas integrerer Parleys havplastmateriale i sine sneaker-overdele.


Først er det Adidas Originals, der har brugt plastik samlet ind på Maldiverne og andre kystområder, før det nåede ud i havet, til at skabe to varianter af EQT Support ADV-modellen. De kommer begge i salg den 14. oktober.


Samtidig er der blevet teaset en NMD-model, hvor Parleys materiale indgår i Primeknit-overdelen. Den forventes at lande i starten af 2018.


Alexander Wang og Adidas samarbejder igen

Tidligere på ugen annoncerede Alexander Wang, at han stopper som ceo i sit eget modehus for at frigive mere tid til sit kreative virke. Kreativitet er dog ikke en mangelvare i designerens nyeste samarbejde med Adidas, hvor den tekniske AW Run Mid-silhuet eksempelvis kommer i to colorways, der begge bemærker sig med et subtilt farvemix af geometriske color blocking-detaljer på sålerne.


Samarbejdet kaster også endnu en fortolkning af Adidas’ skate-silhuet af sig.  En silhuet, som også var på programmet i parternes første collab. Overdelen er stadig i ruskind, sålen er stadig trefarvet, men silhuetten har fået mere højde end sidst i denne mid-version.


Skoene og resten af kollektionen, der også inkluderer et par stærke badesandaler, kommer til salg i morgen lørdag og fås blandt andet hos Adidas, og Naked.


Reebok tager forskud på Halloween

Der er stadig tre uger til Halloween, men Reebok tager forskud på glæderne med en sneaker, som er tilegnet allehelgensaften. Club C-silhuetten har nemlig fået en creepy designoverhaling med voodooinspirerede dødningehoveder på snørebåndene som blikfang, der kombineres med en overdel i canvas og ruskind samt hestehårsdetaljer på hælen. Den lander globalt i den kommende uge, men kan allerede shoppes hos atmos i Tokyo.
https://www.atmos-tokyo.com/shop/default.aspx


Nike går all in på pink

Nike har satset stort på den revolutionerede Vapormax-model, siden launchen ved Air Max Day tidligere i år. Men trods utallige lanceringer af modellen på meget kort tid, har vi endnu ikke set den vildeste colorway. I hvert fald ikke før nu. For nu har Nike løftet sløret for en model i triple pink, som på ekstrem vis indkapsler en af årets største farvetendenser. Så er du klar på at larme ekstra meget i gadebilledet, bør du holde øje med denne colorway, som dog endnu ikke har nogen officiel releasedato.


Muligt samarbejde mellem Adidas, Pharrell og Chanel

Ingen uge uden leaks fra Yeezy Mafia. I denne uge er det nyheden om, at en ualmindeligt stærk treenighed har begået en sneaker sammen. Selv om det stadig er på rygtebasis, virker det ikke usandsynligt.  Igennem adskillige år har Pharrell sat sit præg på Adidas’ sneaker-univers, og senest har han også medvirket i en Chanel-taskekampagne. Tiden må vise, om denne Adidas Hu NMD-variant bliver til noget.


Lak, lak, lak

Selv om Demna Gvasalia i foråret meddelte, at han var færdig med post-sovjet-looket og dermed også den massive brug af eksempelvis lak og læder, er det ikke alle brands, som har lagt tendensen på hylden. Tværtimod.


Lakmoden buldrer af sted på sneaker-fronten, og det ved de hos Vans og Opening Ceromony, som er klar med fem skrig, når de genfortolker slip on-modellen i fem monokrone, men meget farvestrålende colorways med skinnende lakoverdele.
Kollektionen lander hos Opening Ceremony i dag og kan købes for 650 kroner


Hvis du er til mere underspillet lakbrug, så er Reeboks nye samarbejde med Epitome et bud. Deres fælles vision for Instapump Fury kombinerer lakeret læder med sølv detaljer og en gennemsigtig, lyserød sål. Epitome sætter samarbejdet til salg online den 14. oktober. Skoen koster 1.300 kroner.


Converse og Comme des Garçons fortsætter romancen

Det virker bare, når Converse og CDG blander blod. Igennem adskillige sæsoner har makkerparrets bud på Chuck Taylor 70’s med CDG’s letgenkendelige hjerte printet på siden været en stor succes. Nu udvider de porteføljen med to nye bud på 70’s-modellen. Denne gang i sort/hvide-colorways og med CDG-signaturen integreret på indersiden af sneakeren.
Samarbejdet lander den 10. november hos udvalgte forhandlere som CDG’s egen Dover Street Market.


Nike rammer techwear-looket

City Loop er en model, der blander de enklere livstils-sneakers med flere outdoor-elementer – fra sålen over den ekstra høje mudguard til de overdimensionerede, runde snørebånd. Den fås også i to andre colorways, hvor sålen og mudguarden er hvid eller sort, men livstils-viben er særligt til stede i denne lyserøde variant. Den koster  900 kroner hos Nike.

Læs også: Sneakerguide – fem til efteråret med refleks

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af