Hold jul med sjove bootleg-designs – fra IKEA-hype til Off-Whites ‘The Ten’

Hold jul med sjove bootleg-designs – fra IKEA-hype til Off-Whites ‘The Ten’

Når kopier bliver lavet med et glimt i øjet og et stærk overblik, bliver de alt andet end opportunistiske forsøg på at ride med på andres succes. Et af de bedste eksempler på det i år er uden tvivl al den kreativitet, der udsprang af hypen omkring IKEA’s Frakta-taske.

Det startede med Balenciagas ‘kopi’ og endte i en sand overflod af designs baseret på den blå plastiktaske. Hypen blev ikke mindre af, at IKEA var hurtige til at omfavne (og udnytte) den.

Mens internettet hurtigt rykkede videre, så bliver tendensen nu vækket til live igen, fordi en bootlegger har lavet tre sjove juledesigns til enhver modefølger. Udover ovenstående julesok skabt af Frakta-tasken, så kan du også pynte op med julekugler, der låner fra Virgil Abloh og Nikes sneaker-samarbejde ‘The Ten’.

Ligesom Burger King var hurtige til at opsnappe, så bruger julekuglen Ablohs citationstegn og røde plastikstrip til at tydeliggøre inspirationen.

Slutteligt klæder sitet Bootleg Baubles dig også på til julen med et spin på Dior-t-shirten ‘We should all be feminists’. Alle tre designs kan købes i bootleggernes webshop.

Læs også: Burger King prøver at ride med på ‘The Ten’-hypen – folk er ikke klar på det

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af