I dag lander Off-Whites vilde Nike-samarbejde endelig herhjemme

I dag lander Off-Whites vilde Nike-samarbejde endelig herhjemme

Virgil Abloh er en af tidens mest spændende designere, der især er blevet kendt for at dekonstruere tøjdesign og stille spørgsmålstegn ved vores forestilling om tøj og design. Et af de seneste eksempler er ‘The Ten’-sneaker-samarbejde med Nike, der står som et af årets bedste collabs.

»Det her er større end sneakers, det er større end designkultur«, sagde Abloh ifølge Nike, da det fulde samarbejde blev offentliggjort. »Det er intet mindre end state-of-the-art-design. De her ti sneakers har nedbrudt grænser for ydeevne og stil. For mig er de på niveau med en David-skulptur eller Mona Lisa. Du kan debatere det lige så tosset, som du vil, men de betyder noget. Og det er det, der er vigtigt«.

Siden har skoene været sat til salg i forbindelse med workshops under modeugen i New York og London, men nu får vi endelig en chance for at lege med herhjemme. I dag mellem klokken 15 og 16 kommer ni af de ti sneakers nemlig til salg via Nikes SNKRS-app og online. Det er kun Ablohs take på Converse Chuck Taylor All-Star, der ikke er med i pakken i dag.

Klokken 15 gælder det Air Jordan 1, Blazer Mid og React Hyperdunk. Klokken 15.30 kommer Air Max 90, Air Presto og Air VaporMax til salg, mens Air Force 1 Low, Air Max 97 og Zoom Fly bliver sluppet klokken 16. Se alle skoene nedenfor.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Vetements laver sjov, Dior vil være med og Soulland teaser

Air Jordan 1
Air VaporMax
Air Max 97
Air Presto
Blazer Mid
React Hyperdunk 2017
Air Force 1 Low
Zoom Vaporfly
Air Max 90
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af