Ugens bedste sneaker-nyheder – eksklusiv Triple S, mere fra Off-White og Buffalo-comeback

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – eksklusiv Triple S, mere fra Off-White og Buffalo-comeback
Buffalo-skoene vender tilbage

Virgil Abloh ridder videre på sin sneaker-hype

‘The Ten’ har fyldt meget i sneaker-verdenen de seneste måneder, og Off-White-designeren har selvfølgelig tænkt sig at udnytte omtalen. I denne uge har vi således fået et ekstra kig på hans kommende Off-White-sneakers samt en mulig udvidelse af Nike-samarbejdet.


Der er nemlig landet et billede på nettet af en hvid version af ‘The Ten’-samarbejdets Air Jordan 1. Indtil videre er der dog ikke megen info omkring en eventuel release, men ligesom Ablohs dekonstruerede Converse All-Star kun lander i 2018, siger nogle rygter, at denne kunne være en del af samme drop.


Så er det mere sikkert, at der er nye colorways på vej af Off-Whites Off-Court- og Diagonal Low-modeller. Abloh teasede nemlig fem billeder af skoene, der fortsætter designeres brug af meta-statements i citationstegn samt den røde strip-tag, som vi også så på ‘The Ten’. Det vides dog ikke, hvornår de nye sneakers kommer i salg.


Eksklusiv version af Triple S

Vi bliver årets mest omtalte sneakers, for der kommer vi heller ikke uden om Balenciagas Triple S, der var med til at kickstarte bølgen af løbesilhuetter med kraftige såler. Nu har Dover Street Market og Balenciaga annonceret en speciel (beskidt) colorway af skoen, som kommer eksklusivt til salg i London-butikken den 30. november. Salget foregår via et online-raffle, som er åbent, men du skal altså en tur til den engelske hovedstad, hvis du er blandt de valgte, der får besked på mandag. Prisen er ikke offentliggjort, men må formodes at være omkring de noget vanvittige 4.500 kroner, som modellen plejer at koste.
Skoene sælges som en del af den ‘copyshop’, som Balenciaga og Dover Street Market laver fra den 30. november til den 17. december, hvor folk kan trykke deres egne t-shirts. Læs mere HER.


Buffalo gør comeback

Too soon? Det måtte næsten ske med tidens 90’er-revivals og trip med høje sneaker-såler. Og lige meget om du er klar eller ej, så er Buffalo nu tilbage. Herhjemme har Storm både sko- og støvleversionerne i sort og hvid til henholdsvis 1.299 og 1.499 kroner. Så hvis du savner din indre Baby Spice, har du nu chancen.


Nye versioner af Adidas Twin Strike

Som om modellen ikke er vild nok i sig selv med alle sine detaljer, så er Adidas tilsyneladende på vej med denne farverige ADV-version af silhuetten, hvor der er ekstra smæk på. Den forventes først at komme i salg i februar 2018.


Så længe kan du ikke vente, hvis du vil have fingre i den mere nedtonet colorway af den almindelige Twinstrike, som KITH har signeret. Den bliver nemlig sat til salg hos newyorker-butikken i aften klokken 17 og koster 1.630 kroner.


KAWS i sort

Vi teasede lidt for udgivelsen i sidste uge, og nu er det sikkert, at KAWS x Air Jordan 4 får en ekstra udgivelse på mandag i forbindelse med Cyber Monday. Der er dog ikke tale om en genudgivelse af den originale colorway, men derimod om en sort, som tidligere blev sluppet som en ‘Friends & Family’-sneaker. Sålen er stadig selvlysende. Modellen ligger endnu ikke i Nikes SNKRS-app, så det er stadig uvist, om den bliver sluppet herhjemme.


Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

Miley Cyrus elsker glimmer

Hun har i år været kampagnemodel for Converse samt lavet sit eget tv-show med brandet. Nu har popstjernen så teaset et kommende skosamarbejde, som blandt andet inkluderer flere modeller med glimmersåler og -snørebånd. Det vides endnu ikke, hvornår kollektionen lander.

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den


Flere sko fra Alexander Wang og Adidas

Det har været et stærkt samarbejde, de to parter har lanceret i år, og i forbindelse med sæson 2’s fjerde og sidste drop lander tre af de allerede udgivne modeller, AW Run Mid, AW Skate Mid og AW Bball Lo, i nye colorways. De tre nye versioner er lige kommet til salg hos Adidas i dag.


Gucci går logo-amok

Det kan godt være, at de Guccis New Ace GG-sneaker ligner Adidas’ Stan Smith, men så dækker man da bare hele skoen i ens monogramprint. Her minder det om det Gucci Ghost lavede i samarbejde med brandet sidste år. Det passer godt ind i tidens logofascination, så hvis du lige har 5.170 kroner, du ikke ved, hvad du skal bruge på, så klik forbi Matchesfashion.


NMD til vinterbrug

De nåede ikke med på vores liste over vinterklare sneaker-støvler, men Adidas er nu klar med to nye NMD-versioner, der netop er lavet til sæsonkulden.


NMD City Sock 1 lander i en Gore-Tex-variant i en sort eller hvid colorway, hvor Primeknit-overdelen er vandtæt og altså burde kunne modstå årstidens sjap. Naked har begge colorways til 1.800 kroner.


Det er måske ikke den oplagte vintersko, men denne nye version af NMD_R1 har dog fået en speciel uldhælkappe – så fryser du i hvert fald ikke på hele foden – eller noget. JD Sport har den til 1.000 kroner.


Hvis din Atlanta-kærlighed

Hvis du er vild med Atlantas genrevridende hiphop, så giver Nike dig snart mulighed for at vise din kærlighed på en alternativ måde. Sportsgiganten skulle nemlig være på vej med en såkaldt ‘City Pack’ af Air More Uptempo-modellen, hvor bogstaverne altså skriver byforkortelser. Tidligere er der blevet teaset en Chicago-version, ligesom rygterne taler om en NYC-variant. Det vides dog stadig ikke, hvornår skoene kommer i salg.


Nike udnytter Supreme-hype

Ligesom med More Uptempo har Nike tidligere i år sluppet et Supreme-samarbejde af Air Humara ’17, og nu er de så klar med en bredere reelase af den tekniske 90’er-trail-model. Der bliver ikke sparet på farverne på skoen, der også inkorporere 3M-refleksdetaljer. Den skulle komme i salg den 1. december og koste 750 kroner.

Læs også: Sneakers til kulden: Ti stærke støvler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af