De unge rappere tog gaden med ind på Grammys røde løber

De unge rappere tog gaden med ind på Grammys røde løber
Tyler, the Creator (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

En rød løber er ofte en stiv affære, når man er mand – eller det har mændene i hvert fald affundet sig med. Heldigvis er der kommet en ny generation af rappere, der ikke er bange for at udfordre det formelle og tage deres personlige stil med ind på den røde løber.

Vi så det sidste år ved Met Gala, hvor folk som Migos, Lil Yachty, Wiz Khalifa og A$AP Rocky var med til at stjæle noget af opmærksomheden fra kvinderne. I nat ved Grammy-uddelingen i New York var det igen rapperne, der udfordrede mændenes go-to-jakkesæt.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Lil Uzi Vert førte an med dette raver-look møder goth, som han havde teaset på Twitter inden med kommentaren ‘Fuck A Suit’, hvis man skulle være i tvivl. Under de vide bukser og kæder gemte han også lige et par af de sorte Off White x Nike Air Force 1, som Virgil Abloh lancerede på MoMa i lørdags.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Jaden Smith er altid god på den røde løber, og i nat bragte han også streetwear ind i billedet, da han havde taget noget af sit eget ‘Syre’-albummerchandise på. De lappeheftige bukser er fra G-Star Raw, mens skoene ligner Louis Vuittons runner, der er en del af brandets SS-18-kollektion. Luksus møder streetwear lige efter tidens tendenser.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Luksus blandet med hverdagsgarderoben var også temaet, da Tyler, The Creator indtog den røde løber. For med et halstørklæde fra Louis Vuitton over en matchende blå frakke var det en noget mere gentleman-agtige Tyler, end den farveglade rapper vi er vant til, men der var selvfølgelig nogle twists.

Den store hvide russerhat var en af dem, Converse All Stars en anden, men det var, da han tog hatten af, at han for alvor viste sit trumfkort med den leopardmønstrerede frisure.

Læs også: Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af