H&M lancerer endnu et nyt koncept – Afound skal være en slags tilbudsmarked

H&M lancerer endnu et nyt koncept – Afound skal være en slags tilbudsmarked
Foto: Joe Raedle/Getty Images

Den svenske gigant har konstant vokseværk, ikke kun på bundlinjen, men også i dit forretningsportefølje. Sidste år fik vi Arket, og tidligere i år blev det nye brand /Nyden annonceret. Her til morgen har H&M så offentliggjort endnu et nyt projekt.

Afound
bliver et markedsplads, kalder tøjkæden det i en pressemeddelelse – et »style og deal-hunting« paradis med nedsatte varer inden for mode og livsstil. Der vil både være tale om mærker fra H&M’s egen portefølje, der blandt andet indeholder Cos, & Other Stories og Weekday, samt andre velkendte brands.

Den første butik er sat til at åbne senere i år i Drottninggatan i Stockholm, samtidig med at en webshop lanceres.

»Vi ser et stort potentiale for Afound […] der værner om produkters værdi og blandingen af dem. Igennem at tilbyde inspiration til personlig stil, kvalitetsmærker og følelsen af at kunne gøre et godt køb tilbyder Afound en ny form for off-price-oplevelse«, siger Afounds managing director Fredrik Svartling i pressemeddelelsen.

Markedspladsen lyder langt hen ad vejen som en mulighed for H&M – og de andre mærker de tager ind – til at sælge de varer, der ikke bliver solgt inden for de sædvanlige sæsoner og tilbudscyklusser. Afound vil være sæsonløs, og med tanke på historierne om H&M, der brænder mange tons tøj om året, er dette måske en rigtig god idé.

Ifølge pressemeddelelsen er det også meningen, at Afound skal kunne præsentere limiterede produktlancering fra forskellige mærker. Det vides endnu ikke, hvornår i 2018 at Afound bliver en realitet.

Læs også: Her er Københavns bedste vintage- og secondhandbutikker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af