Nina Agdal på amerikansk tv efter bodyshaming: »Jeg følte mig personligt angrebet«

Nina Agdal på amerikansk tv efter bodyshaming: »Jeg følte mig personligt angrebet«
Nina Agdal i tv-programmet 'Megyn Kelly Today'.

I går skrev vi om den danske models oplevelse med et magasin, der vragede hende fra forsiden efter et fotoshoot. Ifølge hende selv skyldtes det, at de ikke mente, hun var tynd nok. Nu har Nina Agdal så været i det amerikanske tv-program ‘Megyn Kelly Today’ for at uddybe.

Her afslører hun, at det drejer sig om Venice Magazine, der også har givet deres version af sagen til værten Megyn Kelly.

»Vi synes, Nina Agdal er en ekstremt smuk og talentfuld model. Derfor var hun i fokus i en ti-siders modeserie i vores vintermagasin. I forhold til forsiden, så fandt vi ikke et billede, vi mente fungerede, selv om billeder var smukke«, læste Kelly og fortsatte: »For at være helt tydelige, så havde det intet at gøre med Agdals udseende i en badedragt. Hendes fysik er beundringsværdig efter alle kriterier. Vi ville bruge et billede fra shootet til vores digitale forside, men hendes agent afslog«.

Venice Magazine skulle også have foreslået, at de kunne lave en ny serie, hvor Agdal både kunne være model og blive interviewet omkring sin kamp for kropspositivitet.

Nina Agdal ryster på hovedet af den forklaring.

»Det er sjovt, fordi det står tydeligt i deres e-mail, at jeg ikke ser ud som i min portfolie, at jeg ikke kunne passe sample-størrelse – at jeg mere eller mindre var for stor«, siger hun. »Nu prøver de at undskylde. Tak for det, men jeg accepterer den ikke, for I sagde stadig, hvad I sagde, og det er ikke okay«.

»Det her er, hvad der er galt med USA«, siger Kelly dramatisk, mens billedet, som Agdal delte i weekenden på sine sociale platforme fra shootet bliver vist. Det klip kan også ses ovenfor.

»Det handler ikke bare om Venice Magazine. Det er overalt«, siger Agdal også. »Der er ikke nok, der taler om det«.

Det er det, den danske model nu vil være med til at ændre. Hun fortæller, at hun kender mange modeller, der bliver udsat for lignende ting, hvor de får at vide, at de skal tabe sig, hvis de er en størrelse 36. »Intet har forandret sig«, siger hun.

Se hele interviewet med Megan Kelly på Today.com.

Læs også: Dansk model udstiller bodyshaming – magasin droppede hendes forside

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af