Burberrys ikoniske tern bliver regnbuefarvet

Burberrys ikoniske tern bliver regnbuefarvet

I efteråret meldte Christopher Bailey ud, at han forlader posten som kreativ direktør for Burberry efter mere end 17 år i tjeneste.

Det har selvfølgelig sat gang i spekulationerne om, hvem der skal overtage posten idet traditionsrige britiske modehus. Kim Jones, der viste sin sidste kollektion for Louis Vuitton i januar, er dukket op på rygtebørsen, men indtil videre står spørgsmålet ubesvaret hen.

Til gengæld har Christopher Bailey planlagt at slutte med manér og sende et stærkt budskab, når han på lørdag viser sin sidste kollektion under London Fashion Week. Det er en see now, buy now-kollektion, der kan købes umiddelbart efter showet.

Som optakt har Burberry og Bailey brugt Instagram til at tease for kollektionens tema #therainbowcheck. Burberrys ikoniske tern bliver nytænkt i en regnbuefarvet version for at hylde LGBTQ-miljøet og slå et slag for mangfoldighed.

»Min sidste kollektion for Burberry er dedikeret til nogle af de bedste og mest funklende organisationer, der støtter LGBTQ+-ungdommen rundt om i verden. Det har aldrig været vigtigere at sige, at vores styrke og kreativitet ligger i diversiteten«, udtaler Bailey om inspirationen bag de regnbuefarvede tern.

Læs også: Fem tendenser der overtager modebilledet i 2018 – bl.a. futuristiske sneakers og trenchcoats

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af