Calvin Klein aktualiserer kontroversiel Andy Warhol-film i ny undertøjskollektion

Calvin Klein aktualiserer kontroversiel Andy Warhol-film i ny undertøjskollektion
Credit: Andy Warhol Foundation: ©/®/™ The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts ©2018 The Andy Warhol Museum

Det er kun et par uger siden, at Calvin Klein løftede sløret for mærkets seneste #MyCalvins-kampagne, der blandt andet har Kardashian/Jenner-klanen, Solange og A$AP Mob som frontfigurer.

Men Raf Simons fortsætter nu med at vise sin kreative vision for mærket og forbinde kunst, mode og referencer til den amerikanske historie, som han har gjort, siden han overtog den fulde kreative styring hos mærket.

Calvin Klein er nemlig klar med næste fremstød og en capsule-kollektion, der består af et nyt samarbejde med The Andy Warhol Foundation, en samarbejdspartner vi også så på catwalken under SS18-kollektionen.

Den nye kollektion består af Calvin Kleins klassiske undertøj printet med sort/hvid billeder fra Andy Warhols eksperimentelle film ‘Kiss’ fra 1963. Og kollektionens prints er endnu en reference til de amerikanske rødder, som er allestedsnærværende i Raf Simons’ kollektioner for Calvin Klein. 

Filmen, som kollektionens prints er taget fra, var en af sin tids mest provokerende og progressive. Både fordi den skildrede et homoseksuelt par og et par med blandet etnicitet, men også fordi Hollywood ikke fandt filmkys på mere end tre sekunder passende. Det udfordrede Andy Warhol, da han filmede 12 par, der hver især kyssede i mere end tre minutter

»Warhols kunst fortæller flere sandheder om sit land, end du kan finde nogen andre steder«, udtalte Raf Simons til Women’s Wear Daily i november.

Kollektionen, der netop er landet hos Calvin Klein, består af syv styles til mænd og kvinder, som udover undertøj også inkluderer to t-shirts. 

Raf Simons viser sin næste kollektion for Calvin Klein på catwalken under New York Fashion Week den 13. februar.

Læs også: Det kører for Calvin Klein – A$AP Mob, Solange og Dev Hynes i nye reklamer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af