Prins Nikolai springer ud som model for Burberry

I weekenden viste Christopher Bailey sin sidste kollektion for Burberry efter 17 år som kreativ direktør, og han har indtil videre formået at gøre showet til det mest omtalte under denne sæsons modeuger. Særligt på grund af det store fokus på diversitet med de regnbuefarvede tern, som blev kollektionens dominerende tematik.

Men det har senere vist sig, at Burberry havde endnu et trumfkort i ærmet, da den 18-årige danske Prins Nikolai var hyret ind som model.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iklædt en oversize frakke og bukser, samt skjorte og bukser i de signaturtypiske tern, gik Prins Nikolai ned ad catwalken, der også blev indtaget af en stjerneparade af modeller som Adwoa Aboah og Cara Delevigne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af