Wood Wood løfter sløret for nyt Champion-samarbejde

Wood Wood løfter sløret for nyt Champion-samarbejde

Wood Wood fejrede sidste år 15-års jubilæum og markerede det med collabs med både Neighborhood, Asics, Barbour, Adidas og Champion. Og de fortsætter tilsyneladende stilen i 2018.

Wood Wood og Champion lancerer i dag en minikollektion i det sportswear-univers, hvor Champion har sin æstetiske historik.

Kollektionen inkluderer t-shirts, sweartshirts og hoodies, der modsat tidligere samarbejder mellem de to brands domineres af en monokrom farvepalet.

Flere styles kombinerer Champion-c’et og Wood Woods W.W.-logo, men kollektionen er også præget af typografiske prints såsom ‘Drama’, ‘Euphoria’, ‘Tears’ og ‘Magic’. Ifølge Wood Wood skal ordene indkapsle hele det følelsesregister, som sportsudøvere gennemgår, når de konkurrerer.

Kollektionen lanceres eksklusivt i Wood Woods butikker og webshop i dag og til lanceringsevents i butikkerne på Frederiksberg og i Berlin – se mere på Facebook.

Læs også: Supremes nye kollektion rummer både flippermaskine og redningsveste – og kommenterer på USA’s politiske landskab

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af