Virgil Abloh skal designe for Louis Vuitton

Virgil Abloh skal designe for Louis Vuitton

Sidste år placerede rygter Virgil Abloh som chefdesigner hos Givenchy. Selv om det aldrig skete, så forhindrede det ikke rygtebørsen i, at igen spekulere i den populære Off-White-designers ansættelse hos et stort modehus, nemlig Louis Vuitton. Og denne gang skete det så.

Her til morgen offentliggjorde begge parter nyheden, om at han bliver det franske modehus’ nye chefdesigner på herresiden. Virgil Abloh gjorde det ved blot at poste et billede af en af Louis Vuittons kuffertkister med det historiske monogram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af @virgilabloh den

Abloh overtager styringen efter Kim Jones, som er hoppet videre til Dior. Og Abloh virker som en oplagt efterfølger. Kim Jones har gjort sit for at bringe streetwear ind i modehuset, hvilket selvfølgelig kulminerede med det omdiskuterede Supreme-samarbejde i 2016. Nu skal det så blive spændende at se, hvor Abloh kan tage mærket hen.

»For mig er arven og modehusets kreative integritet vigtige inspirationskilder, og jeg vil prøve at give reference til begge og samtidig trække paralleller til moderne tider«, siger Virgil Abloh ifølge Louis Vuittons Instagram.

»Jeg har med stor interesse fulgt Virgils opstigning, siden han arbejdede med mig hos Fendi i 2006. Jeg er glad for at se, hvordan hans instinktive kreativitet og innovative tilgang har gjort ham så relevant, ikke bare i modeverdenen, men i populærkulturen i dag«, udtaler Louis Vuittons CEO, Michael Burke, ifølge brandets Instagram.

Virgil Ablohs første show for Louis Vuitton bliver i juni i forbindelse med herremodeugen i Paris. Det vides endnu ikke, om han fortsat vil holde Off-White-shows under kvindernes modeuge i den franske hovedstad.

Læs også: Fra t-shirts med print til catwalken i Paris: Få styr på Virgil Abloh og Off-White

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af