Beyoncé lancerer eksklusivt Coachella-merch – kun tilgængeligt i en måned

Beyoncé lancerer eksklusivt Coachella-merch – kun tilgængeligt i en måned
Beyoncé på Coachella. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Beyoncé har netop været på scenen for anden gang med sin allerede legendariske Coachella-optræden, men heldigvis kan magien forlænges lidt endnu, hvis man ikke kan få nok af Beyoncés college-inspirerede tema.

I anledningen af Coachella-triumfen har Beyoncé netop lanceret en pop-up-shop, som kun er åben online i en måned – du skal altså skynde dig, hvis du vil have fingrene i det eksklusive gear, der er inspireret af Beys speciallavede Balmain-kostumer fra koncerten.

På pop-up-shoppen finder man blandt hoodies, sweatshirts og windbreakers med ‘BK’-logoet i rød, pink, gul og beige, ligesom Beyoncés egyptiske gudinde-look, som hun åbnede koncerten med, er blevet foreviget på en t-shirt.

Beychella-merchandiset kan shoppes her den næste måneds tid.

Læs også: Gå sommeren i møde som Beyoncés egyptiske dansere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af