Ugens bedste sneaker-nyheder – farveglade Pharrell, plateausko og Nikes trail-hit

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af UpscaleHype (@upscalehype) den

Pharrell går crazy

Han elsker farver og storladne ord. Det har vi allerede set med nogle af hans tidligere Adidas-samarbejder som Hu NMD-silhuetten. Nu er Pharrell Williams så blevet spottet i en Adidas Crazy BYW X, hvor tendenser fortsætter. ‘Empathy’ og ‘Gratitude’ står der hen over snørebåndene på de farverige sko. Det er dog endnu uvist, hvornår Pharrells bud på modellen kommer i salg, men det er godt timet til en tid, hvor vi ser flere Crazy-modeller i rotation samt andre futuristiske såler og looks som Yeezy 500.

Det er ikke eneste nyt fra Pharrell og Adidas, da de også har annonceret en såkalt ‘Greater China’-pakke med nye version af Hu NMD. Og den fortsætte ovenstående tendenser med ord som Peace, Happy og Passion skrevet ned langs overdelen. De nye modeller skulle komme i salg næste lørdag den 12. maj online og i udvalgte forhandlere.


Converses del af Off-Whites ‘The Ten’ lander endelig

Den var egentlig en del af sidste års store ‘The Ten’-samarbejde med Nike (der ejer Converse), men Virgil Ablohs version af Converse Chuck 70 kom aldrig i salg, da de ni andre sneakers landede. Men det gør den nu. Eller snart i hvert fald. Nu kan du nemlig skrive dig op på Converses website, så du kan få besked, når de bliver sat til salg – og ja, mon ikke det er ret snart?


Nike fortsætter M2K Tekno-bølgen

I sidste uge landede de første colorways af Nikes Air Monarch-spinoff, og på lørdag er turen så kommet til den lyserøde, som vi viste i sidste uge. Naked sætter den til salg i sine butikker først, mens eventuelle overskydende par kommer i webshoppen.

Samtidig går der rygter om, at de første colorways skulle komme til salg i herrestørrelser i juli. Indtil videre har de været forbeholdt størrelser op til 41. Måske betyder det også, at den fjerde colorway, der har ramt nettet i løbet af ugen, kommer i større størrelser. Det vides ikke, ligesom det ikke vides, hvornår den flerfarvede version kommer i salg.


Puma ser sort

Sidste år kom alle sneaker-modeller nærmest i de såkaldte triple black-colorway. Vi har ikke set helt så mange i år, men Puma skulle være på vej med en af deres nye flagskib, Thunder Spectra. Mens det ensfarvede look fjerner lidt af skoens, og især sålens detaljer, så skaber det som altid lidt ro til dem, der ikke har brug for at larme med sit fodtøj. Den skulle eftersigende komme i salg den 1. august.


Nike styrer på stierne

Sidste år var sportsgiganten med til at skubbe trail-looket frem i spotlyset, da deres Air Humara-samarbejde med Supreme landede – og siden har de runde snørebånd, tekniske detaljer og hike-klare såler spredt sig mere og mere. Nu er Nike selv klar til at bidrage yderligere til looket, når Nike ACG’s nye Dog Mountain-sko lander. Det vides dog endnu ikke helt, hvornår det bliver, så stay tuned.


Raf fjerner snørebåndene

Vi har allerede skrevet om Raf Simons’ sneaker for Calvin Klein 205W39NYC, der sammensætter flere af tidens største sneaker-trends, som kraftige såler, trail– og futurisme-elementer. Nu er landet en ny variant, hvor en af forskellene er velcro-flappen, der erstatter snørebåndene. Overdelen er også i ruskind denne gang. Til gengæld er prisen skruet yderligere i vejret, og skoen koster 4.945 kroner hos Farfetch.


Miley kaster glimmer over Converse

Det er mere end fem måneder siden, at Miley Cyrus første gang teasede sit samarbejde med Converse, men først nu er de landet i butikkerne. Det er godt nyt for alle, der er klar på glimmer og plateausko. Popstjernens otte bud på Chuck Taylor All Star er nemlig især kendetegnet ved sine glimtende såler af varierende tykkelser.


Alle otte er til salg i Converses webshop, hvor resten af samarbejdet, der også inkluderer en mini tøjkollektion, også er til salg.


Gucci maler med den brede pensel

Modehusets Rhyton er i sig selv et enkelt, stilrent bud på løbeskossilhuetten med kraftige såler, men chefdesigner Alessandro Michele har alligevel formået at udfordre det monokrome canvas med overdimensionerede logoer. Nu er der så landet to ny colorways, hvor det er brede striber, der går på tværs af skoens normale linjer, som stikker ud. Det ene par bruger brandets signatur grøn-rød-grøn-striber. For små 5.660 kroner kan du få fingre i et par hos Gucci.


Air Jordan 3 ‘Katrina’

Air Jordan 3 fejrer jubilæum

I en uge, hvor Nike har markeret den tredje Air Jordan-models 30-årsjubilæum, er der også landet billeder af to kommende colorways af den velkendte basketballsilhuet. Både ‘Pure White’ og ‘Katrina’ gør brug af modellens signatur elefanthudsprintede hæl- og tåkapper og holder sig ellers forholdsvist til et enkelt, hvidt look.

Air Jordan 3 ‘Pure White’

Den reneste med den klare blå sål skulle komme til salg den 21. juli hos udvalgte Nike-forhandlere, mens ‘Katrina’s røde detaljer rammer hylderne den 12. maj.


Sneakers i højderne

Med Buffalos comeback er der frit lejde til et hav af plateau-sneakers. Nike er klar med et bud med denne højsålede Vandal Surprise, der skulle lande på hylderne i morgen, lørdag, hos udvalgte forhandlere. Udover denne sølv colorway er der også en version af den lige så klassiske sorte colorway med gulddetaljer. Prisen er endnu ukendt.


Rolig balance

Det kan ikke være 90’er-larm det hele. Det beviser den berlinske sneaker-butik Solebox med dette nye samarbejde med Adidas Consortium, hvor de giver deres bløde bud på PureBoost- og Quesence-modellerne. Begge er fokuseret omkring grå og beige nuancer samt enkelte læderdetaljer og minimere larmen.

PureBoost koster 1.650 kroner, mens Quesence står til 1.350 kroner, når Naked sætter begge til salg næste lørdag, den 12. maj.


Adidas bygger videre på Yeezy-æstetikken

Deres Yeezy-lignende Yung 1-silhuet er ikke engang landet i butikkerne endnu, men nu er Adidas allerede klar med endnu en model, lavet over samme løbeskostanke. Den er dog ikke spritny, da Tempur Run oprindeligt blev lanceret i 2014.


Dens comeback er til gengæld godt timet, men vi kommer nok til at vente lidt endnu. Indtil videre bliver den nemlig kun sat til salg i Adidas-butikken på Hanbury Street i London med start på lørdag, men mon ikke den kommer bredere ud snart?

Læs også: Nike fejrer Air Jordan 3’s jubilæum – slipper ny colorway hver dag i denne uge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af