Ugens bedste sneaker-nyheder – Pumas Thunder-familie, Tonsure-debut og Off-White-raffle

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Wood Wood (@w00dw00d) den

Tonsure og Wood Wood afslører nye modeller

Herremodeugerne er blevet skudt i gang i London og Firenze, og med danske briller har de bragt nyt om en sneaker-debut fra herremærket Tonsure samt en trail-sneaker fra Wood Wood. Sidstnævnte kan du se ovenfor, og den udmærker sig især ved at blande et enkelt design med trail-signaturer som snøresystemet og sålen, hvor andre går all in på tekniske detaljer.


Tonsures skridt ind i sneaker-verdenen går i retning af, hvad vi tidligere har set fra Eytys Angel-model eller Raf Simons og Adidas’ Detroit Runner, hvor læder og ruskind tages ind i sneaker-silhuetten med en markant sål. Et stærkt bud, der virker nutidigt uden blindt at løbe i hælene på alt andet.


Masser af torden fra Puma

Med Thunder Spectra og Thunder Electric har Puma lanceret stærke nye modeller, og familien bliver kun større. Selv om vi har lidt svært ved at se forskel på modellerne, så introducere Puma nu både nye colorways af de to første samt Thunder Desert.


Den farveglade Spectra er blevet teaset i denne colorway, der skruer endnu mere op for palletten. Den forventes dog først at komme i handlen til oktober, hvor den til gengæld vil kunne lyse op i efterårsgråheden.


Thunder Electric er lidt mere nedtonet, men i denne version er splattersålen med til at skrue op for det iøjnefaldende. De to nye colorways forventes at komme i handlen næste torsdag den 21. juni.


Og så er der altså den nye Desert, som er på vej i fire colorways. Her er stilen lidt enklere og mindre sporty med overdelens forskellige lædermaterialer. Den lander i en sort, hvid, grøn og lyserød colorway, men en dato er endnu ikke meldt ud.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny chance for Off-White x Nike

Meget tyder på, at den babyblå version af ‘The Ten’s Air Jordan 1 bliver den bredest tilgængelige. I hvert fald får colorway’en endnu en release, hvilket skulle være allerede på tirsdag den 19. juni. Endnu har ingen danske forhandlere meldt sig på banen, men svenske Sneakersnstuff får tilsyneladende skoen. Til gengæld kan det meget vel ende med et raffle, som altså ville kræve en tur over Øresund.


Nikes nye silhuet lander nu

Ja, vi fortalte dig allerede om den i sidste uge, men nu er der nyt om releasedatoen. React Element 87 kommer nemlig i salg herhjemme på torsdag den 21. juni. Naked sætter dem til salg i webshoppen klokken 9 for 1.300 kroner, mens Rezet har lavet et raffle, der slutter tirsdag den 19. Begge butikke har den sorte colorway og den beige med røde stribe på hælen.


Air Monarch tager på skovtur

Efter at Nike har haft succes med Air Monarch-spinoff-sneakeren, M2K Tekno, er brandet nu klar med en ny variant af Air Monarch IV, som har fået titlen ‘Camp Vibes’. Det skyldes selvfølgelig de udendør-vibes den grønne farve giver, mens detaljer som Swoosh’en er plysset som den perfekte skovturs-fleece. Skoen skulle komme i salg i løbet af sommeren.


Adidas’ nye Boost-medlem er på hylderne

Da vi først skrev om den i april, sammenlignede vi den med NMD’en, men det er nok mere EQT-serien, der er grundstenen i den nye POD-S3.1-model, som bringer den modulopbyggede mellemsål fra 90’erne frem igen – og her er der altså Boost i hælens mellemsål. Silhuetten er lige sat til salg hos Adidas til 999 kroner.


Nikes selvoptagethed fortsætter

Sportsgiganten har i den grad taget logomania til sig. Og efter at vi har set flere ‘Just Do It’-printede modeller, så er der i denne uge landet billeder af en Air Max 90 med Air Max-branding på hele den lakerede læderoverdel. Den kommer også i en heftige orange, men begge forventes først at komme i salg i september.


MISBHV viser kommende sneaker

Ligesom Wood Wood og Tonsure så brugte MISBHV (og mange andre brands) deres SS19-modeshow til at give et sneak peak på en kommende sneaker, nemlig det polske brands samarbejde med Reebok. Den blander en klassisk løbeskosilhuet med en ekstra gennemsigtig kappe med lynlås uden på overdelen. Det vides endnu ikke, hvornår den lander i handlen.


Eftertragtede Pyer Moss

Nu fortæller vi det, selv om skoen blev sat til salg tidligere i dag, men allerede er udsolgt. For Pyer Moss-designer Kerby Jean-Raymond har lavet en triple black-version af sin snøretunge DMX Fusion 1 ‘Experiment’, der første gang landede i marts, og som klart er til folk, der gerne vil lave et statement med deres sko. Det vides ikke, om der er flere colorways på vej, men ellers må du på resell-markedet efter denne.


Send more money

Nikes voluminøse hybrid mellem Air Money og More Uptempo er tilbage i en flot ny colorway. Mere er der ikke at sige. Nike har lige sat denne Air More Money til salg i webshoppen for 1.400 kroner.

Læs også: Dansk model med i Kanyes nye Yeezy 500-kampagne – sammen med Kim Kardashian-lookalike

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af