The Weeknd er klar med mere merchandise – kun tilgængeligt i 96 timer

The Weeknd er klar med mere merchandise – kun tilgængeligt i 96 timer

Produktiviteten hos The Weeknd og hans bagland fejler ikke noget. Selvom merchandise-trenden ikke i samme omfang dominerer i modebilledet som tidligere, så fortsætter Abel Tesfaye ufortrødent med at lancere nyt XO-merch.

I foråret slap Abel Tesfaye både en 90’er inspireret merch-kollektion, eksklusivt Coachella-gear i forbindelse med festivalen, mens adskillige teasere på et forestående samarbejde med A Bathing Ape også løbende har ramt nettet.

Og nu er Tesfaye så klar med nyt merchandise, der har ep’en ’My Dear Melancholy,’ som han udgav i foråret, som sit omdrejningspunkt. 

I alt er der tale om 7 designs, der er gennemsyret af Tesfayes hang til det dystre og dystopiske. Referencerne til ‘My Dear Melancholy’ skinner tydeligt igennem i kollektionen, når ep’ens trackliste samt tekstbidder som ‘I got two red pills’ og ‘When it’s time’ er printet på tøjet.

De syv designs inkluderer flere kortærmede og langærmede t-shirts i sort og orange, en hoodie, mens en dekonstrueret denimvest fra Levi’s stikker ud.

Og det virker til, at Tesfaye har et ønske om at holde sit nye merchandise eksklusivt. I hvert fald er det i første omgang kun sat til salg i 96 timer i The Weeknds webshop.

Læs også: The Weeknd kravler ind i midnatsskyggerne igen på ‘My Dear Melancholy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af