The Weeknd afslører samarbejde med A Bathing Ape

The Weeknd afslører samarbejde med A Bathing Ape
The Weeknd på scenen under Coachella (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det kan godt være, at Kanye West løber med al opmærksomheden for tiden – hvad enten han bromancer med Trump eller teaser Yeezy-planer – men Abel Tesfaye vil også være med, når det kommer til at udvide sit tøjbrand.

Efter at have sluppet ny merch i marts, lancerede han Coachella-specifikt gear i en begrænset periode i forbindelse med festivalen, og nu har han så teaset et kommende samarbejde imellem XO-brandet og A Bathing Ape.

coming soon

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den

Billedet viser, hvad der ligner ryggen på en bomberjakke eller en trackjakke og blander BAPE’s forkærlighed for camouflageprint med XO-logoet og hvad der nærmest er blevet et dystert slogan for The Weeknd, ‘Til We Overdose.

Det vides ikke, hvor stort samarbejdet bliver, eller hvornår det kommer i salg, men The Weeknd skrev »coming soon«, da han postede billedet på Instagram.

Læs også: The Weeknd slipper sin første merchandise i år – 90’er-nostalgi og stoffer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af