Victoria’s Secret-chef går af efter seneste shitstorm

Victoria’s Secret-chef går af efter seneste shitstorm
Gigi Hadid på catwalken under Victoria’s Secret-showet (Foto: Noam Galai/Getty Images)

Man må formode, at dette skulle være en god periode for Victoria’s Secret. De har lige afviklet deres årlige show, som i starten af december bliver vist på amerikansk tv. De havde nogle af tidens store modeller som Kendall Jenner og Gigi og Bella Hadid på catwalken, mens blandt andre Halsey og Bebe Rexha optrådte. Men som du nok har lagt mærke til, så har det ikke lige frem været festligt for undertøjsmærket siden.

Efter et interview, der må formodes at være sat i stand med Vogue.com for at forsøge at imødekomme noget af den kritik, brandet har været udsat for, så endte det med, at brandet fremstod endnu mere tonedøvt og arrogant – uden nogen lyst til at forstå, hvorfor kurvede modeller og transkønnede føler sig oversete af det store brand.

Nu tyder alt så på, at ceo’en hos L Brands, der ejer Victoria’s Secret, Jan Singer, forlader sin post. Mens det er blevet bekræftet over for Fashionista, så forventes det først at blive officielt på mandag, når L Brands fremlægger deres kvartalsregnskab. Det er også et regnskab, som nok vil afspejle, at firmaets aktieværdi er faldet med 61 procent, siden Singer overtog stillingen i 2016.

Og i hvert fald et bevis på, at det ikke betaler sig at være tonedøv over for samtiden, selvom man er et førende brand på markedet.

Læs også: Victoria’s Secret skaber mere vrede efter forsøg på at forklare manglende diversitet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af