Saks Potts’ vilde kendisår bliver vildere – North West er også fan

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Saks Potts (@sakspotts) den

Med Cardi B, Selena Gomez, Gigi Hadid og Kendall Jenner blandt de kendte, der er blevet spottet i Saks Potts i år, er det efterhånden svært at overgå stjerneparaden. Eller det skulle man tro. Nu har Cathrine Saks og Barbara Potts dog fået en fan i børnestørrelse. Kim Kardashian og Kanye Wests datter North West er nemlig blevet spottet i flere Saks Potts’ glimmerdesigns.

I weekenden delte Kim Kardashian billeder af datteren i et grønt Saks Potts-sæt, og hun havde tilsyneladende en fest den højhalsede mavebluse og de matchende glimmerbukser. Sættet, der består af ‘Ice Shimmer Top’ og ‘Lissi Shimmer Pants’, skulle komme til salg snart i Saks Potts’ webshop.

Looket er det samme, som Selena Gomez havde på i videoen til ‘Taki Taki’.

Rygterne siger, at North Wests sæt er specialsyet til hende, efter at familiens stylist tog fat i den danske duo. Normalt sælger Saks Potts ikke deres tøj i børnestørrelser, men altså hvad gør man ikke, når en af popkulturens mest kendte familier melder sig som fans? Som man kan se i Saks Potts’ Insta Story-højdepunkt, har North West også tidligere haft et lignende outfit på i sølv.

Under alle omstændigheder er det endnu et eksempel på den imponerende fanskare, som Cathrine Saks og Barbara Potts har formået at opbygge med deres farverige og særegne design.

Læs også: Cardi B er den seneste stjerne til at give Saks Potts vind i sejlene

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af